UK-NL Cyber Security Showcase 2017

DHPA is recent media partner geworden van de UK-NL Cyber Security Showcase 2017 die wordt georganiseerd door het Britse Department for International Trade. Tijdens dit event komen 50 van de meest innovatieve cyber security bedrijven uit het Verenigd Koninkrijk en Nederland bij elkaar om hun kennis, producten en diensten onder de aandacht te brengen. Het evenement biedt inzicht in de nieuwste cyber security mogelijkheden, innovaties en denkbeelden in beide landen. Het is voor de tweede keer dat dit event wordt georganiseerd, na een succesvolle eerste editie in 2016.

Dit jaar zal het event extra aandacht schenken aan onderwerpen als de GDPR, Smart & Secure Cities, cybercrime en cyber security in Fintech. Meerdere gerenommeerde sprekers zullen tijdens deze showcase hun licht laten schijnen over de noodzaak voor adequate cyber security. Deze sessies worden afgewisseld met pitches van de deelnemende bedrijven waarin zij hun oplossingen voor hedendaagse cyber security bedreigingen presenteren. Tijdens de gehele dag zullen de bedrijven benaderbaar zijn en hun producten demonstreren. Ook is er een matchmaking programma dat de mogelijkheid biedt om individueel nader kennis te maken met ieder bedrijf.

De UK-NL Cyber Security Showcase is onderdeel van de Cyber Security Week 2017 en vindt plaats op 27 september 2017 in het World Trade Centre in Den Haag. Kijk voor meer informatie op de site van de UK-NL Cyber Security Showcase.

Wilt u zich direct inschrijven? Dat kan via deze link.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl