• Home
  • Nieuws
  • Uitstel van fysieke evenementen door Corona

Uitstel van fysieke evenementen door Corona

Het aantal nieuwe besmettingen met het Coronavirus is inmiddels hoger dan het vorig jaar op hetzelfde tijdstip was, toen we in volledige lockdown gingen. Dit is de werkelijkheid waar we niet omheen kunnen. De overheid heeft een aantal maatregelen genomen. Voorlopig maar voor een paar weken.  Laten we allemaal hopen dat deze maatregelen het gewenste effect hebben en het allemaal maar kort duurt. En ondertussen: laten we ons aanpassen aan de situatie. Leuker kunnen we het niet maken.

Dutch Cloud Community had een aantal bijeenkomsten gepland in de laatste anderhalve maand van het jaar, we keken zeker allemaal uit naar de kerstborrel op 14 december. Maar we moeten de veiligheid voorop stellen. En daarom alle face-to-face evenementen uitstellen tot het moment dat het weer verantwoord is om op een veilige manier bij elkaar te komen.

Uitstel Kerstborrel en netwerkbijeenkomst

Op 14 december waren jullie allemaal uitgenodigd voor de Kerstborrel bij Papa’s Beach House in Hoofddorp. Voorafgaand was de kwartaal netwerkbijeenkomst. Een aantal mensen had zich hier al voor aangemeld, en er komen nog steeds dagelijks nieuwe aanmeldingen binnen. We kunnen deze bijeenkomst op dit moment niet door laten gaan.  We gaan dit uitstellen naar 2022. Let op: de bijeenkomst gaat wel plaatsvinden. Uitstel is geen afstel. Deze houden jullie van ons te goed. Zodra het weer kan krijgen jullie bericht, en al is het in juni: we zullen een Kerstborrel doen! Met foute trui en kerstmuts op!

Ook de netwerkbijeenkomst stellen we uit. We willen jullie de gelegenheid te geven met elkaar te netwerken, en we denken niet dat iemand zit te wachten op een zoveelste Zoom sessie.

Lancering Social Responsibility werkgroep en Marketing Dag

Morgen is de lancering van de werkgroep over Social Responsibility van DCC.  De werkgroep gaat aan de slag met thema’s als: hoe kunnen wij als sector meer doen voor de samenleving, het steunen van goede doelen, maar ook duurzaamheid, maar ook digitale mensenrechten. Wij zien het als een belangrijk speerpunt voor de vereniging.

Die sessie gaat daarom ook door, maar online. De mensen die zich aangemeld hadden hebben inmiddels een link gekregen voor de virtuele bijeenkomst. Het zit nagenoeg vol, maar als je er graag bij wilt zijn kan het nog, stuur dan even een mailtje naar Simon@dutchcloudcommunity.nl, dan kunnen we nog wel een plekje vinden (zolang er niet teveel mensen reageren).

Op 25 november hadden we de Marketing Dag  gepland. Een workshop van en voor marketeers over positionering en marketing van hosting en cloud services. Dit is echt een workshop, waarin mensen ook in groepen met elkaar over de thema’s nadenken en aan elkaar het resultaat presenteren. In overleg met de workshopleiders hebben we besloten om de sessie uit te stellen. Een hands-on workshop op afstand doen levert gewoon niet hetzelfde resultaat. De mensen die zich al hadden aangemeld hebben daar inmiddels een bericht over ontvangen. Indien je belangstelling hebt om erbij te zijn als de sessie opnieuw ingepland wordt, stuur dan een mailtje aan Simon op hetzelfde adres als hierboven vermeld.

Het is wat het is. Het belangrijkste is dat jullie allemaal veilig en gezond blijven. Doe voorzichtig. Er komen betere tijden!

 

 

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl