Ubisoft neemt i3D.net over

Ubisoft zal i3D.net overnemen, één van de grootste aanbieden van hostingoplossingen voor de gamingindustrie ter wereld. Met 50 miljoen gamers die dagelijks gebruik maken van hun servers, behoren ze tot de top-10 van ’s werelds meest verbonden hostingprovider netwerken, met een uitstekende flexibiliteit en een schaalbaar bereik voor 3.000 wereldwijde klanten via 33 datacenters over de hele wereld. De overname voegt state-of-the-art online infrastructuur toe en versterkt Ubisoft’s vermogen om hoogwaardige online ervaringen te leveren.

“We blijven onze online activiteiten verder uitbouwen om games en diensten te leveren die de ervaring van gamers sterk verbeteren. Door de expertise en technologieën van i3D.net toe te voegen aan de onze, springen we jaren vooruit in onze reis om onze spelers de beste connectiviteit en prestaties te leveren. i3D.net zal state-of-the-art diensten blijven leveren aan zijn klanten en zal profiteren van onze lange termijn ondersteuning”, aldus Yves Guillemot, medeoprichter en CEO van Ubisoft.

i3D.net werd opgericht in 2002 en is snel uitgegroeid tot een van de toonaangevende aanbieders van online infrastructuurdiensten en managed hostingoplossingen. Verbonden met 29 Internet Exchanges en met een team van zeer gespecialiseerde technische engineers biedt het netwerk van i3D.net een wereldwijd publiek toegang tot het low latency i3D.net ONE Platform. Het bedrijf blinkt met name uit in de gaming markt, met tientallen miljoenen spelers voor uitgevers van games op consoles, PC en mobiel.

“Met de steun van Ubisoft vergroten we ons wereldwijde bereik en blijven we functioneren als een onafhankelijke managed hosting provider voor gaming bedrijven en voor een breed scala aan organisaties”, aldus Stijn Koster, CEO, i3D.net. “We kijken uit naar deze volgende stap in onze samenwerking met Ubisoft en om onze klanten te blijven voorzien van de hoge kwaliteitsservice en toewijding die ze van ons verwachten”.

Operationeel zal de overname geen gevolgen hebben voor i3D.net en ook de propositie van het bedrijf blijft gelijk, waarbij ook andere uitgevers van games bediend blijven worden met de kwaliteit die zij gewend zijn van i3D.net.

 

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl