Traineesheep communicatie

Ben jij een HBO of universiteit student(e) communicatie, bedrijfskunde of marketing op zoek naar een traineeship of een stage? Of ken jij iemand die zoekt? We hebben een leuke opdracht: Stage/traineeship communicatie

Onze organisatie
De Nederlandse hostingindustrie is een jonge sector, in het hart van de online wereld. ISPConnect is de branche organisatie waarin de belangrijkste bedrijven in de sector samenwerken om gezamenlijke initiatieven te nemen ten behoeve van de Nederlandse Internet wereld.
Wij organiseren events, parties, seminars en discussies, wij lobbyen voor de Internet wereld in Den Haag en in Brussel, wij communiceren met onze leden en de buitenwereld en animeren discussies over de issues waar iedereen mee te maken heeft.

Het traineeship
Om onze activiteiten meer body te geven zoeken we een student(e) communicatie of bedrijfskunde, met affiniteit voor de online wereld en sociale media, om ons hierbij te helpen.
Als trainee krijg je veel ruimte (met uiteraard begeleiding en coaching) om de activiteiten verder te ontwikkelen.
• Je helpt invulling te geven aan onze social media strategie op Twitter, Facebook, Linkedin en op onze forums.
• Ook help je structuur aan te brengen in onze communicatie naar leden en partners. Hiermee kun je dus een eigen stempel drukken op alle vormen van communicatie intern en extern.

Je bent actief betrokken bij de evenementen die we organiseren, je komt overal, en je bouwt in korte tijd een uitgebreid netwerk op in de Nederlandse internetindustrie

Koffie hoef je niet te halen en onze printjes maken wij zelf wel. Wat je wel mag is volwaardig meedenken, uitvoeren en je eigen ideeën concreet maken. Je wordt daarin bijgestaan door directie, bestuur en de externe adviseurs met wie wij samenwerken (webdesign bureau, marketing agencies).

Je profiel
Wij zoeken iemand die;
• zin heeft om zelf te ontdekken;
• lef heeft;
• niet bang is om initiatieven te nemen;
• ook durft te vragen als hij/zij het even niet meer weet.

Wij betalen een marktconforme stagevergoeding.

Procedure
Herken je je hierin? Neem dan snel contact met directeur Simon Besteman op simon@ispconnect.nl of 06-24665055

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl