• Home
  • Nieuws
  • Total Webhosting Solutions breidt verder uit

Total Webhosting Solutions breidt verder uit

Jeffrey Brussen en Sander Dingen, eigenaren van Skyberate.

Total Webhosting Solutions is een snelgroeiende partij in de Nederlandse hosting en cloudwereld. De afgelopen jaren heeft de groep zich met een aantal belangrijke spelers uit de markt uitgebreid.

In de afgelopen twee weken zijn daar weer drie mooie hosting providers bijgekomen:

IPS B.V.

De Nederlandse hostingprovider IPS B.V. (IPS) kiest voor aansluiting bij Total Webhosting Solutions (TWS). IPS bundelt vervolgens de krachten met RealHosting B.V. (RealHosting), dat onderdeel uitmaakt van TWS en hiermee haar snelgroeiende digital agency hostingspecialisme versterkt.

RealHosting levert, sinds 2001, webhosting en domeinregistraties. De slogan luidt “Professional hosting, personal service” en dat is niet zonder reden. De kwaliteit van de hosting is gewaarborgd door inzet van de juiste technieken. Terwijl de service persoonlijk blijft door onder meer goede telefonische bereikbaarheid.

Meer informatie

Skyberate

Hostingbedrijf Skyberate Internet Services is 29 juli 2020 verkocht. Jeffrey Brussen en Sander Dingen, de eigenaren van Skyberate, dragen het bedrijf over aan Total Webhosting Solutions, een conglomeraat van Europese webhosting bedrijven. Hogenhouck m&a begeleidde de verkoop voor de eigenaren van Skyberate. De verkoop is een bekroning voor de ondernemers en markeert een volgende stap voor het bedrijf.

Skyberate is een hostingleverancier die sinds 2003 kwalitatief hoogwaardige hostingoplossingen aanbiedt voor duizenden klanten. Skyberate is met haar focus op e-commerce websites en persoonlijke service uitgegroeid tot specialist voor het hosten en beheren van webshops.

Meer informatie

QDC

Versio B.V. (“Versio”) neemt de Nederlandse webhosting provider QDC B.V. (“QDC”) over. Het is de eerste acquisitie van Versio sinds zij onderdeel is van Total Webhosting Solutions (“TWS”). QDC is al sinds 1994 aanbieder van webhosting, domeinnaamregistratie en VPS-diensten aan voornamelijk het midden- en kleinbedrijf en particulieren.

Meer informatie

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl