• Home
  • Nieuws
  • Terugblik Software Defined Networks event

Terugblik Software Defined Networks event

Donderdag 21 februari 2019 vond het Software Defined Networks event plaats. In samenwerking met Stichting DHPA en partner maincubes organiseerden we een informatieve middag waar veel kennis en ervaring werd gedeeld over het zetten van de eerste stappen en de relevantie van software defined networking.

Vier toonaangevende sprekers bespraken aan de hand van praktijkvoorbeelden hoe SDN georganiseerd is en hoe daarbij het inkoopproces kan worden ingericht.

Interessante onderwerpen
Tijn Buijs van Coloclue/SNOW beschreef hoe Coloclue hun routers automatisch configureert met de zelfgeschreven software Kees. Jochem de Gruyter van AFIBER deelde aan de hand van praktische voorbeelden inzichten vanuit het perspectief van telecom carriers, leveranciers van IP/ISP, VoIP, clouddiensten en eindgebruikers. Erik Bais van A2B Internet vertelde over SDN vanuit het perspectief van internet providers en Martin Pels van Quanza Engineering liet in zijn presentatie zien wat er bij komt kijken om een klantennetwerk te moderniseren met behulp van SDN.

De presentaties van de dag zijn via deze link te downloaden.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl