• Home
  • Nieuws
  • Terugblik op “de veranderende rol van het datacenter” dag 1 oktober

Terugblik op “de veranderende rol van het datacenter” dag 1 oktober

Op 1 oktober waren jullie met ruim 70 man aanwezig bij Evoswitch in Haarlem voor het eerste event van ISPConnect over de veranderende rol van het datacenter.

Wij kregen een aantal interessante presentaties te zien. Lisette Meij van ICTRecht gaf een toelichting over de veranderingen in de EU privacywetgeving en wat hosters moeten doen om compliant te zijn.

Wuij zullen er voor zorgen dat deze presentatie nog een paar keer gegeven wordt in de komende maanden, het is relevante informatie voor onze leden.

Stijn Grove vertelde over de betekenis en het belang van de verschillende vormen van cerificering.

Ten slotte had Jan Lont van Compose een presentatie over het strategisch inrichten van je fysieke netwerkverbindingen. Dat verhaal bevatte een aantal eye openers voor de aanwezigen.

Wij zullen de drie presentaties op de website zetten ,met ook wat aanvullende informatie. En in de komende weken bekend maken waar wij het volgende Data Center event zullen houden. Dat wordt begin 2016.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl