• Home
  • Nieuws
  • team.blue Nederland sluit zich aan bij Dutch Cloud Community

team.blue Nederland sluit zich aan bij Dutch Cloud Community

Met team.blue verwelkomt Dutch Cloud Community een nieuw lid binnen de community. Als Europese aanbieder van webhosting en cloud computing is team.blue een uitstekende aanwinst voor leden en partners van de branchevereniging.

Zonder de online diensten van de cloud-, hosting- en internetsector staat onze samenleving zo goed als stil. Dat geldt zowel voor de private, publieke als voor de commerciële sector. Ook team.blue draagt binnen Europa, met onder meer TransIP in Nederland en Combell in België, bij aan de digitale infrastructuur. 

team.blue voegt kennis toe  

Ruud Alaerds, managing director Dutch Cloud Community, is daarom blij om team.blue te verwelkomen als nieuw lid: “Met team.blue voegt een belangrijke groep van bedrijven zich toe aan ons netwerk. Eigenlijk waren ze al actief en formaliseren we nu wat al langer in het vat zat. De toetreding van team.blue is in vele opzichten een belangrijke stap. Voor ons netwerk betekent het dat de mensen van team.blue en haar bedrijven hun kennis en ervaring toevoegen. Voor Dutch Cloud Community als brancheorganisatie betekent het dat onze vertegenwoordiging een nog sterkere basis heeft gekregen. In een tijd van veel regels en wetten die onze sector ingrijpend zullen beïnvloeden, is dat een belangrijk uitgangspunt om in gesprek te gaan en blijven met beleidsmakers in Den Haag en Brussel.”

Transparantie en betrokkenheid

Binnen team.blue is men ook enthousiast om lid te worden van Dutch Cloud Community. Mark van Teunenbroek, CEO team.blue Nederland: “We zijn er trots op om lid te worden van de Dutch Cloud Community. Voor een organisatie als de onze is het een logische stap: onze dochterbedrijven zijn zeer actief betrokken bij de hosting- en cloudcommunity van Nederland. Onze bedrijfscultuur van transparantie en betrokkenheid bij het willen verbeteren van standaarden en beleid in de sector sluit ook perfect aan bij die van Dutch Cloud Community.”

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl