• Home
  • Nieuws
  • Taurus Europe nieuwe partner ISPConnect

Taurus Europe nieuwe partner ISPConnect

De branchevereniging van internet service providers ISPConnect kondigt een nieuwe partner aan in de vorm van IT hardware distributeur Taurus Europe BV. Taurus heeft zijn roots in Nederland en heeft sinds enkele jaren diverse strategische, internationale overnames gedaan.

Het bedrijf heeft nog veel meer groeiambities en het is mede daarom dat Taurus partner werd van ISPConnect. Simon Bijdevier, Business Unit Head – Enterprise Division van Taurus Europe: “Om verder te kunnen groeien is een goede verstandhouding met een hechte community nodig. Daarom willen we samenwerken met de achterban van ISPConnect en hen de mogelijkheid bieden te profiteren van onze steeds uitbreidende kennis. Daarnaast waarderen wij de technische kennis van de ISPConnect-deelnemers zeer. Taurus ziet deze samenwerking dus als iets waar ook wij als bedrijf van kunnen leren om zo onze kennis en dienstverlening te verbeteren. We zijn namelijk continu op zoek naar nieuwe markten.”

Zo richtte de Taurus Group eerder dit jaar ClusTaur op, een zusterbedrijf van Taurus Europe, om zo de markt van software-defined storage (SDS) oplossingen te betreden. Deze oplossingen, zoals storage clusters op maat, zijn met name gericht op cloud-dienstverleners, internet service providers, productie- en mediabedrijven. Enkele merken die ClusTaur levert zijn Compuverde, Excelero, Quobyte en StorMagic.

Opwaartse marktbeweging

“De cloudmarkt groeit als nooit tevoren. Onze leden zijn continu op zoek naar nieuwe innovaties van slimme partners om onderscheidend te blijven en te blijven profiteren van deze opwaartse marktbeweging”, zegt Simon Besteman, directeur ISPConnect. “Partnerships met partijen als Taurus maken trends en ontwikkelingen sneller tastbaar voor de community van ISPConnect. Wij verwachten daarom dat de samenwerking met Taurus veel zal brengen aan onze community.”

Kennismaking

Taurus Europe en ClusTaur nodigen graag alle ISPConnect-leden uit om kennis te maken tijdens een borrel bij hun stand op de Infosecurity Data & Cloud Expo, op 31 oktober en 1 november in de Jaarbeurs te Utrecht. Taurus en ClusTaur hosten hier ook twee seminars: over software defined storage strategieën in je datacenter. Meer informatie vind je hier en hier.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl