• Home
  • Nieuws
  • Successfully nieuwste deelnemer van DHPA, Trusted Cloud Experts

Successfully nieuwste deelnemer van DHPA, Trusted Cloud Experts

Successfully, een snelgroeiende IT service provider gevestigd in Haarlem, is per september 2018 toegetreden tot DHPA als deelnemer. Het in 2002 opgerichte Successfully biedt onder andere managed hosting services met een breed dienstenportfolio. Successfully heeft drie vestigingen, waarvan één in Nederland en op zowel Aruba, Bonaire als Curaçao. Ook Successfully kent de laatste jaren een bijna stormachtige groei en deze lijkt ook in de voorzienbare toekomst aan te houden.

Ruud Alaerds, directeur van DHPA, heet Successfully van harte welkom als nieuwste deelnemer van DHPA. “Successfully is een hechte club mensen met een gezonde groeiambitie. Met een selectie van top vendoren is het bedrijf ook goed voorgesorteerd om verder te groeien. Daarbij zit cloud bij Successfully in de genen van het bedrijf. Wij zijn blij met weer een krachtige speler toegevoegd aan ons netwerk.”

Martijn de Koning, directeur van Successfully over de deelname: “Successfully is een bedrijf met een duidelijke missie: organisaties en technologie efficiënt en continue te laten samenwerken dankzij technologische oplossingen van Microsoft. Opdrachtgever zijn bij Successfully betekent dat je kan rekenen op een proactieve serviceverlener die in de keten met je meedenkt, waar je geen nummer bent en waar we weten wat voor jou belangrijk is. De afgelopen jaren heeft Successfully, net als de markt waarin we ons bevinden, een flinke groei doorgemaakt. Voor ons is het belangrijk dat we onze opdrachtgevers meenemen in de groei en nog meer leren van hun behoeftes. ‘In the end’ draait het daar allemaal om. De toetreding tot de DHPA is een bevestiging dat we goed bezig zijn. En daar zijn we trots op!”>
Op de foto Martijn de Koning (l.) en Ruud Alaerds.

Over Successfully

Successfully is een IT bedrijf dat sinds 2002 haar klanten en partners voorziet van het beste wat IT te bieden heeft. We willen namelijk meer dan tevreden klanten; we streven naar enthousiasme! Successfully probeert daarom continu de verwachtingen te overtreffen. Dit doen wij door altijd een stapje extra te zetten. Niet alleen op het gebied van excellente service en klantondersteuning, maar ook door de toepassing van vooruitstrevende technologie.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl