• Home
  • Nieuws
  • Strikwerda Investments en Yourholding bundelen krachten in Total Webhosting Solutions

Strikwerda Investments en Yourholding bundelen krachten in Total Webhosting Solutions

De Nederlandse familie investeringsmaatschappij Strikwerda Investments (SI) investeert in Yourholding, moederbedrijf van Yourhosting, Realtime Register en Resello. Yourholding is een van de grootste hostingproviders van Nederland. Deze samenwerking legt een stevig fundament voor het nieuwe label: Total Webhosting Solutions (TWS). Middels de additionele acquisities van RealHosting, Reviced Cloud Services en Versio is TWS direct marktleider in Nederland.

Yourholding is een gespecialiseerde aanbieder op het gebied van webhosting- en clouddiensten voor het MKB. Het bedrijf heeft sinds de oprichting in 2001 een vooraanstaande marktpositie opgebouwd in de Nederlandse IT-markt. Valentijn Borstlap, CEO van Yourholding: “Samen met SI gaan we de komende jaren werken aan het verder uitbouwen van de bestaande marktpositie. We zoeken actief naar verdere schaalvergroting in deze snel consoliderende markt. Daarnaast kunnen we dankzij de
samenwerking versnellen en acquisities uitvoeren in de markt voor hosting- en clouddiensten.”

De consolidatie in de Nederlandse hostingsector is al langere tijd aan de gang. Schaalgrootte is belangrijker geworden om de klant goed te blijven bedienen. Desondanks is het landschap nog versnipperd. TWS wil een drijvende kracht zijn in de consolidatie van de sector. Binnen TWS opereren de bedrijven zelfstandig, om optimaal op de markt in te kunnen spelen en ondernemerschap te stimuleren. Als groep heeft het de schaal om kostenefficiënt te werken, kwaliteit te borgen en te investeren in de toekomst. Matthieu van Amerongen, CFO van TWS: “SI heeft veel ervaring met het uitbouwen van bedrijven als TWS. We proberen de kracht van snel wendbare en ondernemende bedrijven te combineren met de professionaliteit en duurzaamheid van een groot bedrijf. Wij kijken er dan ook naar uit om meer ondernemers te verwelkomen bij TWS.”

Voor SI past de investering perfect in de strategie om te investeren in groeiende ondernemingen die de ambitie hebben om een leidend platform te zijn in hun sector of markt. Naast onder andere haar deelnemingen in Total Specific Solutions en Vancis, heeft zij met TWS een nieuw leidend platform in de Nederlandse markt in haar portfolio.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl