• Home
  • Nieuws
  • Stepco Group B.V. investeert in managed security services en neemt een meerderheidsbelang in Twinsec GmbH

Stepco Group B.V. investeert in managed security services en neemt een meerderheidsbelang in Twinsec GmbH

IT-dienstverlener Stepco uit Ittervoort investeert in managed security door een meerderheidsbelang te nemen in IT-beveiligingsadviesbureau Twinsec GmbH uit Keulen. Greenfield Capital Partners, aandeelhouder van Stepco, maakt deze investering mogelijk. Door de cloud- en beheerdiensten van Stepco met de IT-beveiligingsexpertise van Twinsec te combineren, kunnen klanten van beide partijen voortaan van een uitgebreider dienstenportfolio profiteren.

Digitale dreiging

Met het toenemende aantal digitale dreigingen, zoals de Wannacry en Peyta-aanvallen, en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die per 25 mei 2018 geldt, is een goede IT-beveiliging noodzaak. Informatiebeveiliging is een bedrijfskritische aangelegenheid geworden. Door de toenemende dreigingen is het voor organisaties echter steeds lastiger om de IT-beveiliging up-to-date te houden. Tegelijkertijd is het risico dat organisaties niet tijdig aan de aangescherpte wettelijke informatiebeveiligingseisen kunnen voldoen, groot. Dit kan voor een bedrijf verstrekkende (financiële) gevolgen hebben.

Managed security diensten

Met de kennis en ervaring die Twinsec op het gebied van IT-beveiliging met zich meebrengt, kan Stepco zijn klanten nog beter adviseren en aanvullende IT-securitydiensten bieden. Klanten van Twinsec kunnen voortaan de security oplossingen die zij van Twinsec gebruiken, in de cloud toepassen en daarnaast IT-beheerdiensten van Stepco afnemen. In de nabije toekomst ontwikkelen TwinSec en Stepco samen standaard managed security diensten voor het mkb.

Over Stepco

Stepco is een IT-dienstverlener gespecialiseerd in clouddienstverlening en IT-beheer en heeft vestigingen in Ittervoort en Houten. Stepco ontzorgt zijn klanten en vereenvoudigt het IT-beheer, terwijl de beheerkosten dalen. Al sinds 1993 is Stepco succesvol in de IT-markt doordat het bedrijf de klant centraal stelt, focust op uitstekende kwaliteit en het voortouw neemt bij innovatieve ontwikkelingen. Op die manier heeft Stepco ook binnen de snelgroeiende cloudmarkt een leidende positie verworven. Stepco is ISO 9001 gecertificeerd en beschikt over een ISAE 3402 type II verklaring voor de clouddienst EasyIT. Voor meer informatie: www.stepco.nl

Over Twinsec

Twinsec GmbH uit Keulen is een specialist in IT-beveiliging. Het adviesbureau adviseert klanten over IT-security, ondersteunt bij beveiligingsissues en levert security diensten. Twinsec GmbH is opgericht in 2008 en rekent verschillende bedrijven genoteerd aan de DAX en LSE tot haar klanten.

www.twinsec.de

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl