• Home
  • Nieuws
  • Start nieuwe duale HBO Cloud opleiding

Start nieuwe duale HBO Cloud opleiding

Op basis van enthousiaste reacties van een aantal deelnemers en leden van DHPA en ISPConnect zijn wij gestart met een duale praktijkgerichte HBO opleiding System and Network Engineering. Deze opleiding wordt onder de vlag van Cloud IT Academy aangeboden.

In samenwerking met de Hogeschool van Amsterdam (HvA) start de opleiding in het nieuwe schooljaar voor een speciaal door ons geselecteerde groep van 20 studenten. Samen met de hosting sector bieden wij innovatief toponderwijs en zorgen niet alleen voor de beste maar ook voor de meest specifieke praktijkgerichte opleiding op het gebied van ICT onderwijs in Nederland.

Cloud IT Academy zorgt voor:

  • Meer bekendheid van de hosting sector;
  • Betere afstemming tussen het onderwijs en het bedrijfsleven;
  • 1 dag college, een persoonlijk ontwikkelprogramma en supervisie;
  • Instroom van jonge talenten die na afstuderen direct klaar zijn voor een baan in de hosting sector.

Start: september 2017
Voor deze opleiding zijn wij op zoek naar partners die studenten een leerwerkplek kunnen bieden voor vier dagen in de week. De bedrijven van het eerste uur hebben acht leerwerkplekken beschikbaar gesteld, we zijn dus nu nog op zoek naar de laatste 12 leerwerkplekken.

Wilt u zich inzetten voor talent van morgen en studenten opleiden passend bij de eisen van uw organisatie? Stel dan een leerwerkplek beschikbaar. Neem contact op met Marcel Schilders

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl