• Home
  • Nieuws
  • SQR.NL, onderdeel Cyso Group, breidt uit met overname

SQR.NL, onderdeel Cyso Group, breidt uit met overname

Per 1 mei 2020 heeft SQR.NL samen met Reyez! uit Alkmaar het Helderse bedrijf Digital4u overgenomen.

Nadat eerder dit jaar al ruim 2.000 klanten toegevoegd werden aan het klantenbestand van SQR.NL –door de overname van shared hostingdiensten van een lokale partij– heeft SQR.NL haar postitie opnieuw verstevigt.

De web- en e-mailhosting van Digital4u zijn overgenomen door SQR.NL, onderdeel van de Cyso Group, dat naast hostingdiensten ook domeinnaamregistraties en cloud opslag levert. “Wij zijn blij om onze leidende positie in de regio verder uit te bouwen richting Den Helder en kijken uit naar de samenwerking met onze nieuwe klanten” Aldus Sven Visser, directeur van SQR.NL.

Het beheer en onderhoud van de websites en webshops die met deze overname gemoeid zijn wordt uitgevoerd door het eveneens in Alkmaar gevestigde Reyez! Zij nemen tevens de werknemers in dienst, waardoor er voor de ruim 800 bestaande klanten een vertrouwd aanspreekpunt blijft. Oprichter Tom Hes van Reyez! over deze nieuwe stap: “We waren al enige tijd in gesprek met Digital4U en een mogelijke samenwerking. Beide bureaus bedienen haar eigen klantenkring met diensten als webdevelopment en marketingondersteuning. De match was direct duidelijk. Voor Reyez! een perfecte kans om onze positie in de regio te vergroten en haar expertise aan een grotere groep ondernemers en bedrijven te kunnen aanbieden.” Aankomende periode zullen alle klanten per brief geïnformeerd worden over deze overname en de wijzigingen die dit met zich meebrengt.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl