• Home
  • Nieuws
  • Specialist voor enterprise hybride IT Tectrade versterkt DHPA

Specialist voor enterprise hybride IT Tectrade versterkt DHPA

Tectrade, specialist in datamanagement en bescherming, heeft zich aangesloten bij DHPA als business partner. Tectrade is 25 jaar geleden begonnen als leverancier van IBM AS400 en mainframe oplossingen en heeft zich ontwikkeld tot multi-vendor partner die gespecialiseerd is in IT-virtualisatie en datamanagement. Door de lange ervaring met, en grondige kennis van complexe ICT infrastructuren is Tectrade een aangewezen partner voor DHPA.

Tectrade is een organisatie met 35 enthousiaste specialisten die op basis van eigen expertise en een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde partners de gewenste totaaloplossing leveren. Tectrade helpt organisaties bij de reis naar de cloud. Het bedrijf gaat daarbij uit van de visie dat IT een accelerator voor bedrijven is en niet langer alleen een faciliterende rol speelt. Tectrade heeft recent ISO 14001 (milieumanagement), ISO 27001 (informatiebeveiliging) en ISO 9001 (kwaliteitsmanagement) certificeringen (opnieuw) behaald.

“Wij hebben een succesvolle oplossing met onder andere Pure Storage die enorm goed aansluit op de behoefte van service providers. Deze oplossing draait inmiddels al naar volle tevredenheid in talloze datacenters. Bij onze gezamenlijke service provider klanten realiseren we een kostenbesparing door storage efficiëntie, datareductie én een grote besparing op het beheer. Naast storage kijken we graag naar datamanagement in zijn geheel en vergeten we zeker het stuk dataprotectie niet.” aldus Nicolai Kippersluis, CEO en founder van Tectrade.

“Natuurlijk zijn we altijd op zoek naar specialisten die door middel van het combineren van verschillende expertises vanuit leveranciers een nieuw of beter inzicht kunnen brengen voor onze deelnemers en dus hun klanten”, zegt Ruud Alaerds, directeur van DHPA. “Met Tectrade is een interessante partner gevonden die bijvoorbeeld het zeer actuele en relevante topic van datamanagement mede inhoud kan geven.”

DHPA kijkt dan ook uit naar een goede, inhoudelijke samenwerking en is verheugd Tectrade te kunnen verwelkomen in het DHPA netwerk.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl