• Home
  • Nieuws
  • Specialisatieopleiding Functionaris Gegevensbescherming/Data Protection Officer

Specialisatieopleiding Functionaris Gegevensbescherming/Data Protection Officer

Wil je werken als Functionaris Gegevensbescherming (FG) / Data Protection Officer (DPO)? Of ben je al FG maar mis je nog wat relevante kennis en vaardigheden? En heb je de behoefte aan een opleiding waarbij de praktijk centraal staat? De ICTRecht Academy biedt je een specialisatieopleiding tot Functionaris Gegevensbescherming. In deze drie maanden durende opleiding doe je gespecialiseerde (praktische & juridische) kennis en vaardigheden op die voor jou als FG relevant zijn voor de dagelijkse praktijk. ICTRecht stoomt je gedurende deze opleiding klaar voor een positie als FG.

De opleiding wordt afgesloten met een FG-examen. Bij het behalen van dit examen ontvang je een certificaat als bewijs van afronding van de opleiding. ICTRecht bereidt je tijdens de opleiding daarnaast voor op het CIPP/E-examen. Indien je dit wenst, kun je na de opleiding zelf en voor eigen rekening voor het CIPP/E-examen opgeven.

De 9 themadagen uit de opleiding zijn ook als losse trainingsdagen beschikbaar. Daarnaast is het mogelijk om een op maat gemaakt pakket van losse trainingen af te nemen. Ben je geïnteresseerd? Klik hier voor meer informatie waaronder het volledige programma en het inschrijvingsformulier.

Let op: voor leden van ISPConnect geldt een kortingstarief van 35%! Dit tarief geldt zowel voor de gehele opleiding als de afzonderlijke themadagen en op maat gemaakte pakketten van losse trainingen.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl