• Home
  • Nieuws
  • Sequint Crayon premier partner van DHPA

Sequint Crayon premier partner van DHPA

DHPA maakt vandaag bekend dat Software Asset Management (SAM) specialist Sequint Crayon premier partner is geworden. Sequint, sinds mei 2019 onderdeel van de Noorse multinational Crayon, is gespecialiseerd in advies, aanbieding, selectie, afsluiten, leveren en beheren van licentiecontracten. Crayon heeft wereldwijd meer dan 1400 SAM-specialisten in dienst. Mede door de sterke groei van cloudadoptie is licentiemanagement een complexe aangelegenheid geworden, ook voor service providers die bijvoorbeeld SaaS-diensten of IaaS leveren aan hun klanten. 

Intensivering partnership

“Sequint Crayon was al lange tijd een gewaardeerd partner van DHPA”, zegt Ruud Alaerds, directeur van DHPA. “De keuze om een premier partnership aan te gaan ligt in het verlengde van de vraag naar slimme Software Asset Management oplossingen onder service providers. Sequint heeft als specialist een bewezen track record en is met de aanvullende expertise van Crayon in staat advies en praktische ondersteuning te bieden voor IT Assets van alle A-merk (cloud)leveranciers. De intensivering van het partnerschap met Sequint Crayon was dan ook een voor de hand liggende keuze.”

“Sequint is al jarenlang partner van de DHPA en is er van overtuigd dat een sterke en professionele brancheorganisatie van vitaal belang is voor de gezondheid van onze gezamenlijk industrie. We werkten al intensief samen met de DHPA en het Premier partnerschap is de logische volgende stap daarin.” aldus Maarten Jong van Sequint.

Essentiële expertise

Naast procurement en licentiemanagement is Sequint Crayon ook actief op het gebied van Software Asset Management. Door toenemende complexiteit van IT-omgevingen ontstaan grotere risico’s bij het licenseren, beheren en gebruiken van software. Denk bijvoorbeeld aan financiële en juridische risico’s doordat bijvoorbeeld niet de juiste (hoeveelheid) licenties zijn afgenomen. Met de services van Sequint Crayon krijgen organisaties meer grip op hun Software Asset Management waardoor onnodige kosten en risico’s worden voorkomen.

Met de intensivering van het partnership borgt DHPA ook voor de toekomst essentiële expertise in een snel en dynamisch multicloudlandschap.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl