• Home
  • Nieuws
  • Sentia wordt lid van Dutch Cloud Community

Sentia wordt lid van Dutch Cloud Community

Dutch Cloud Community maakt bekend dat Sentia zich aansluit bij haar brancheorganisatie. De toetreding tot het netwerk betekent dat zich wederom een toonaangevende partij aansluit. Sentia is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de markt voor IT Services & Cloud in Nederland. Ook in Europa heeft het bedrijf een sterke groei doorgemaakt. De toetreding van Sentia tot het netwerk van Dutch Cloud Community onderstreept het belang van een sterke en georganiseerde cloudsector in Nederland.

Ruud Alaerds, managing director van Dutch Cloud Community is trots op deze stap: “Met Sentia als nieuw lid van onze brancheorganisatie, is een bedrijf uit de buitencategorie nu opgenomen in het netwerk. Sentia was natuurlijk al geen onbekende voor ons. Goede contacten zijn er altijd al geweest tussen Sentia en de overige leden binnen onze community.”

SentiaEdwin Kennedy, Chief Commercial Officer van Sentia Nederland: “Wij werken graag samen met partijen uit de markt en voelen ons thuis bij Dutch Cloud Community. Het is fijn om tot een netwerk te behoren waar het belang van IT op alle niveaus erkend en gerepresenteerd wordt. Naast de public cloud, investeren wij ook actief in onze private Sentia Cloud, een perfecte oplossing of combinatie voor klanten met specifieke wensen voor hun workload. Wij investeren graag in de Nederlandse markt, ondermeer via deze nieuwe samenwerking en onze cloud oplossingen.”  

De leden van Dutch Cloud Community vervullen een belangrijke faciliterende rol in onze digitale samenleving. Zonder de online diensten van de cloud-, hosting- en internetsector staat onze samenleving zo goed als stil. Dat geldt zowel voor de private, publieke als voor de commerciële sector. Bedrijven zijn vandaag de dag meer dan ooit afhankelijk van de diensten die onze leden faciliteren.

Sentia; een vooraanstaande speler

Alaerds vervolgt; “Met deze stap versterken wij het netwerk met de kennis en ervaring van een vooraanstaande speler in de mid- en enterpisemarkt in Nederland en daarbuiten. Sentia beoogt een actief lid te worden door mensen af te vaardigen naar de verschillende teams en werkgroepen die actief zijn in ons netwerk. In ons netwerk staan verbinding, kennisdeling en kwaliteit centraal. Daarin zit voor beide partijen dan ook de winst.”

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl