• Home
  • Nieuws
  • Seminar kansen voor Nederlandse ICT oplossingen in Duitse sectoren

Seminar kansen voor Nederlandse ICT oplossingen in Duitse sectoren

Het seminar ‘Kansen voor Nederlandse ICT oplossingen in Duitse sectoren’ vindt plaats op donderdag 30 november van 15.00 – 18.00 uur bij het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Achtergrond
Het seminar gaat in op de groei- en investeringskansen in Duitsland voor Nederlandse organisaties met ICT oplossingen en wordt georganiseerd met het oog op de Hannover Messe 2018. Digitalisering en ICT-toepassingen zijn onlosmakelijk verbonden met een moderne (industriële) economie. Om deze reden heeft het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat de groeikansen en investeringsmogelijkheden voor het Nederlandse ICT-bedrijfsleven  in een aantal Duitse sectoren in kaart gebracht: land- en tuinbouw, automotive, de maakindustrie, gezondheidszorg en infrastructuur. Voor meer informatie zie het KPMG rapport: ‘Export opportunities of the Dutch ICT sector to Germany’.

Insteek Seminar

  • informeren over de ontwikkelingen en kansen in verschillende Duitse sectoren;
  • verbinden met Nederlands organisaties en Duitse kennisinstellingen, cluster- en netwerkorganisaties;
  • enthousiasmeren en mobiliseren om deel te nemen aan het economische handelsbevorderingstraject rondom de Hannover Messe 2018.

Graag willen wij u vragen de uitnodiging voor het seminar, zie bijlage, te delen met uw achterban en uw netwerk. Zij kunnen zich via de volgende aanmeldlink op RVO.nl registreren voor het seminar.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl