• Home
  • Nieuws
  • Save The Date: 2 september gaan we lekker weer met zijn allen BBQ’en! Ben je erbij?

Save The Date: 2 september gaan we lekker weer met zijn allen BBQ’en! Ben je erbij?

Ik hoef niemand te vertellen dat het op dit moment lastig is om plannen te maken voor evenementen. Het aantal nieuwe positieve corona tests blijft hardnekkig hoog. De vaccinatiecampagne komt maar langzaam op stoom, er is nog een lange weg te gaan voor we weer “normaal” kunnen leven.

Wij hadden allemaal gehoopt dat we al iets verder zouden zijn en wat meer perspectieven zouden hebben.

Tegelijkertijd moeten we wel door gaan. Rekening houdend met de omstandigheden zijn we wel weer plannen aan het maken. We wilden iets doen net voor de zomervakantie, maar er zijn nog teveel onzekerheden.

We durven het wel aan om aan het einde van de vakantie, zoals jullie al jaren van ons gewend zijn, een BBQ te organiseren. Met natuurlijk het NK Serverwerpen!

Gewoon een gezellige middag met elkaar doorbrengen. Biertje erbij, hapjes, oude bekenden weer zien. Genieten van het Serverwerpen, en als het weer meezit misschien leuke activiteiten op het water.

Gewoon gezellig: vertrouwd

Als er een thema van de dag is is het “lekker vertrouwd”, geen rare dingen, gewoon genieten van elkaars’ gezelschap. En een paar verrassingen omdat het zo speciaal is om weer bij elkaar te komen!

Je kunt je al aanmelden: via deze link

Het verplicht je nog tot niets. We hopen in juni de definitieve GO/NO GO beslissing te kunnen nemen. We houden je natuurlijk op de hoogte.

Veiligheid blijft voorop staan

We doen het voorzichtig aan: we wachten tot einde zomer, volgens het RIVM moet tegen die tijd iedereen die het wil ingeënt kunnen zijn.  De BBQ zal voornamelijk buiten plaatsvinden, we weten dat je in de buitenlucht minder besmettingsgevaar hebt dan in gesloten binnenruimtes. We zullen ons aan alle op dat moment geldende regels houden wat betreft afstand houden, maximale aantallen mensen enz, en we zullen bij de ingang een sneltest beschikbaar hebben voor degene die dat wensen.

Als we nog meer kunnen doen zullen we het doen. Als iemand suggesties heeft hoor ik het graag van jullie! De veiligheid van iedereen blijft onze eerste prioriteit. We zullen absoluut nooit risico’s nemen met jullie gezondheid. En mocht het zo zijn dat we tegen die tijd nog niet uit het dal zijn gekomen dan doen we het gewoon niet. Zo simpel is het.

Voor onze partners, en voor alle toeleveranciers aan de sector: het is ook nog mogelijk om sponsor van de dag te worden. Een mooie opportunity om veel mensen te ontmoeten en jezelf in de spotlight te zetten! Neem contact op.

Ruud en ik kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen op 2 september. Meld je alvast aan!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl