• Home
  • Nieuws
  • Rubrik sluit zich aan bij DHPA als technology partner

Rubrik sluit zich aan bij DHPA als technology partner

DHPA, de branchevereniging voor hosting providers en cloud suppliers, maakt vandaag bekend dat Rubrik zich heeft aangesloten als technology partner. Rubrik biedt een alles-in-één geconvergeerd cloud data management platform voor back-up van onder meer gevirtualiseerde omgevingen. Het bedrijf biedt daartoe een aantal all-in-one appliances, die briks worden genoemd, die eenvoudig in een datacenter infrastructuur kunnen worden geïntegreerd.

Ruud Alaerds, directeur van DHPA over het partnership met Rubrik: “Door de verscheidenheid aan cloud- en on premise omgevingen die door organisaties worden gebruikt, vaak meerdere tegelijk door één partij, kan het een hele opgave zijn om adequate backup te regelen. Rubrik voorziet in een all-in-one oplossing die data uit verschillende bronnen orkestreert en veilig opslaat in de breedste zin van het woord. Belangrijk daarbij is dat de oplossingen van Rubrik voldoen aan de nieuwe Europese privacy wetgeving waardoor ook op dat gevoelige punt wordt ontzorgd.”

“Ondanks dat Rubrik een jong bedrijf is hebben we inmiddels een indrukwekkende lijst van tevreden eindklanten en service providers in Nederland tot onze gebruikers mogen rekenen. Daarin herkent ook Rubrik de verschuiving in de markt van eindgebruikers naar cloud service providers en heeft gekozen prioriteit te geven aan extra focus op dit segment. Dat resulteert in meer beschikbare kennis en resources binnen de organisatie, maar vooral ook in nieuwe features en functies van Rubrik die bijdragen om de XaaS diensten van cloud- en hosting bedrijven innovatiever, eenvoudiger, schaalbaarder en kosten-efficiënter te maken”, aldus Marcel Nootebos, binnen Rubrik verantwoordelijk voor de managed service providers in Noord Europa. “Het innovatieve karakter en de rol die de DHPA vervult binnen de Nederlandse cloud- en hosting industrie maakt het de ideale partner voor Rubrik om samen op te trekken”.

Met het partnership van Rubrik heeft DHPA nu 19 technology partners die gezamenlijk voorzien in A kwaliteit hard- en software voor de digitale economie.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl