Reasonnet integreert met Sentia

Cloud- en datacenterleverancier Reasonnet zal volledig geïntegreerd worden binnen haar zusterorganisatie Sentia. Sinds 2015 maakt Reasonnet deel uit van de Sentia Group, waaronder de organisaties Sentia, Indivirtual en Reasonnet vallen. Binnen deze groep is Reasonnet de cloud-infrastructuur aanbieder met een self-service cloud propositie geënt op een wholesale–businessmodel.

Ontwikkelingen en kansen in de markt hebben de organisaties doen besluiten om over te gaan tot de volledige integratie van Reasonnet in Sentia. “Wij zijn overtuigd dat de gekozen strategie zal resulteren in meer synergie- en innovatievoordelen. Deze strategische verandering resulteert in een bredere dienstverlening voor zowel de Reasonnet als Sentia partners” aldus Jan Lindeman, Managing Director van Reasonnet.

De kennis en diensten van Reasonnet blijven binnen Sentia beschikbaar en daarmee wordt de dienstverlening van Sentia nog breder. Daarnaast krijgen de huidige partners van Reasonnet toegang tot de hoogwaardige kennis en kunde die Sentia heeft op diverse vakgebieden in huis.

Sentia cloud en de Sentia self service cloud

Sentia heeft op dit moment in Nederland, België en Denemarken ruim 280 medewerkers en meer dan 15 jaar ervaring in Managed Application Continuity. De dienstverlening richt zich op zowel private, publieke als hybride cloudplatformen. Deze dienstverlening wordt nu aangevuld met de Sentia Self Service Cloud, naast de reeds bestaande hybrid en managed platform oplossingen.

De schaalgrootte van de organisatie maakt het nu mogelijk om nog meer te investeren in technologie, innovatie en ontwikkeling. Deze synergievoordelen zorgen voor een optimaal acterend vermogen op de snel veranderende markt. “De integratie van Reasonnet is de volgende stap naar een optimaal georganiseerde Sentia Group binnen Nederland. Onze dienstverlening wordt nog breder en de interne samenwerking hechter. Partners van zowel Reasonnet als Sentia gaan hier op termijn zeker de voordelen van ontdekken” aldus Paul van der Marck, Commercieel directeur Sentia.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl