Rabobank kennispartner van DHPA

Deze maand heeft Rabobank zich aangesloten bij DHPA als kennispartner. Rabobank brengt een schat aan informatie mee vanuit haar inzichten op bedrijfsmatig gebied. Vanuit haar sectorspecialisme voor de digitale online wereld wil Rabobank in samenwerking met DHPA zich hard maken voor verder verbetering van kennisdeling in het netwerk. 

Zo wordt er:

  • focus gelegd op intern en extern marktonderzoek en marktanalyse 
  • gezamenlijk gewerkt aan nieuws en updates die gecommuniceerd worden naar de markt
  • gewerkt aan het zoveel mogelijk compleet maken van inzichten op basis van meer algemeen beschikbare informatie binnen Rabobank. Dit in combinatie met de inzichten en kengetallen die beschikbaar zijn binnen DHPA

Toegevoegde waarde voor de sector

Mark van Kampen, Sectorspecialist Dienstverlening (ICT) van Rabobank vult aan: “Gezien de functie als enabler van de digitalisering heeft Rabobank de ICT sector met daarin de cloud- en hostingbedrijven in het bijzonder als een van de belangrijke toekomstige groeisectoren aangemerkt. Door onderling kennis te delen willen wij toegevoegde waarde bieden aan en in deze sector.”

Dit alles dient bij te dragen tot een meer compleet beeld van Rabobank niet alleen als financiële partner voor bedrijven maar ook als sector kenner waarmee op meer bedrijfsmatige basis interactie kan worden aangegaan.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl