• Home
  • Nieuws
  • Niet te missen podcast met Edwin Kennedy, CCO van Sentia.

Niet te missen podcast met Edwin Kennedy, CCO van Sentia.

Middels een mix van organische groei en overnames is Sentia Group in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een belangrijke speler in ons IT landschap. Simon Besteman gaat in gesprek met Edwin Kennedy, CCO van de groep, om van hem te horen wat de strategie is, hoe Sentia zichzelf ziet in de Nederlandse markt en wat de plannen voor de toekomst zijn. Samen bespreken zij ook hoe je beter met je klanten kunt samenwerken door dichter tegen ze aan te zitten, iets wat Sentia al een paar jaar doet samen met Stedin. Veel informatie en nieuwe kennis in deze niet te missen podcast.

Je kan onderstaand de podcast beluisteren.

Over Sentia en Edwin Kennedy

Sentia is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de markt voor IT Services & Cloud in Nederland. Ook in Europa heeft het bedrijf een sterke groei doorgemaakt. Het lidmaatschap van Sentia  van Dutch Cloud Community onderstreept het belang van een sterke en georganiseerde cloudsector in Nederland.

Edwin Kennedy heeft als CCO meer dan 20 jaar ervaring in het optimaliseren van de verkoop in verschillende sectoren en culturen. Edwin is bekend om het begrijpen hoe doelen te bereiken die ooit onbereikbaar leken en voor het bedenken, incuberen en begeleiden van nieuwe bedrijfsmodellen.

 

Photo by Will Francis on Unsplash

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl