• Home
  • Nieuws
  • Persbericht: Kaspersky Lab versterkt netwerk DHPA als technology partner

Persbericht: Kaspersky Lab versterkt netwerk DHPA als technology partner

Leidschendam, 3 april 2018 – Kaspersky Lab, wereldwijd toonaangevend leverancier van security software voor particulieren en het bedrijfsleven inclusief enterprises, is per heden technology partner van DHPA. Meer dan 400 miljoen consumenten en 270.000+ bedrijven maken gebruik van de oplossingen van Kaspersky. Met deze samenwerking wordt beoogd om de bij DHPA aangesloten deelnemers nog beter in staat te stellen de data die zij beheren te beveiligen.

“Wij zijn erg blij met het partnership met DHPA, op dit moment maakt Kaspersky Lab een sterke groei door met zijn MSP oplossingen. Onlangs hebben we de beveiliging voor Office 365 toegevoegd waarmee we een volledige security portfolio kunnen bieden. Met DHPA kunnen we elkaar versterken op het gebied van expertise en kennis richting de markt. Wij zijn verheugd om in een snel veranderende markt met een innovatieve club als DHPA te kunnen samenwerken”, aldus Martijn van Lom, General Manager Kaspersky Lab Benelux.

Kaspersky heeft een lang track record op het gebied van beveiligingsoplossingen en -diensten. Het bedrijf is in 1997 gestart en heeft daarmee decennialang ervaring met het beveiligen van bedrijfskritische ICT. De afgelopen jaren identificeerde Kaspersky Lab regelmatig nieuwe malware-bedreigingen en zero days en ontwikkelde het tools en software om bekende en onbekende kwetsbaarheden en online bedreigingen te detecteren en hiertegen te beschermen.

“Kaspersky Lab is een gevestigde naam in security land. Als DHPA netwerk kunnen we profiteren van een uitbreiding van expertise. We zullen zeker gaan zien dat deze partij weer nieuwe inzichten brengt voor de Cloud Service Providers die bij DHPA zijn aangesloten. Bij hen speelt dagelijks de vraag hoe zij hun klanten niet alleen een goed werkende, maar ook veilige, continue dienstverlening kunnen garanderen”, aldus Ruud Alaerds, directeur DHPA, Trusted Cloud Experts.

Beide partijen kijken uit naar een lange en vruchtbare samenwerking. Het DHPA netwerk en andere geïnteresseerden zijn daarom uitgenodigd voor het Kaspersky Lab MSP event op 18 april aanstaande op de KNVB campus in Zeist. Tijdens één middag worden commerciële en technische sessies aangeboden die een compleet overzicht geven van het MSP-programma van Kaspersky Lab. Daarnaast worden tips & tricks gegeven om het potentieel van professionele MSPs te realiseren.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl