• Home
  • Nieuws
  • Oxilion neemt hostingactiviteiten Keenondots over

Oxilion neemt hostingactiviteiten Keenondots over

Per 5 maart 2018 heeft Oxilion de hostingactiviteiten van Keenondots overgenomen.

Keenondots heeft ervoor gekozen om zich te focussen op de automatisering van cloud services en daarom het onderdeel hosting over te dragen aan Oxilion BV uit Enschede.

Raoul Werger (Managing Director Oxilion): “Al jaren hebben wij een zeer prettige samenwerking met Keenondots. Het is voor Keenondots een logische stap om zich meer op hun eigen expertise te richten. Met deze overname breiden we ons klantportfolio uit en kunnen we meer partijen van de beste hosting voorzien.
Sinds dit jaar focussen wij ons meer op het in kaart brengen van wat onze klanten willen, door bijvoorbeeld een enquêtepanel en een klantenraad op te zetten. Hiervoor is het belangrijk om een breed klantportfolio te hebben. Zo weten we nog beter wat in de markt gevraagd wordt en kunnen wij hierop in blijven spelen.

Keenondots Founder & CTO Laurens van Alphen is zeer tevreden over de overname van de hostingactiviteiten: “Wij hadden ons geen betere partij kunnen voorstellen voor deze deal. Oxilion staat bekend als een deskundige en betrouwbare partner.

Verder licht Laurens toe dat Keenondots, door de verkoop van de hostingactiviteiten, haar focus verscherpt op het uitbreiden van de Europese groei van haar kernactiviteiten: “Keenondots wil zich volledig concentreren op de doorontwikkeling van het Cloud Automation Platform. Met onze expertise op het gebied van cloud automation services kunnen wij onze positie in de Europese cloud markt verder vergroten.

Oxilion is een hostingbedrijf dat staat voor persoonlijk contact, hoogwaardige kwaliteit en een nuchtere aanpak.

Sinds 2000 is het bedrijf actief op het gebied van hosting en heeft het inmiddels duizenden klanten. Oxilion biedt hosting voor iedereen; van één website tot zeer complexe omgevingen.

Over Keenondots
Keenondots is een Cloud Automation Provider die een volledig aanpasbaar Platform-as-a-Service biedt voor het automatisch bestellen, leveren en factureren van clouddiensten. Daarnaast ondersteunen zij, met het Partner Acceleration Programma, partners met de adoptie van clouddiensten.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl