• Home
  • Nieuws
  • Oproep aan MSP’s: Laten we kennismaken tijdens Cloudfest 2022!

Oproep aan MSP’s: Laten we kennismaken tijdens Cloudfest 2022!

Op 21 en 22 maart a.s. zijn we sponsor* van de Dutch Cloud Community, tijdens Cloudfest 2022. We komen graag in contact met Managed Service Providers om onze MSP visie duidelijk te maken voor morgen; standaardiseer en automatiseer je veel voorkomende IT taken. Zullen we een kop koffie drinken of iets anders tijdens Cloudfest? Ervaringen delen is sowieso leerzaam, we waren zelf ooit ook MSP…

Uitdagingen van Managed Service Providers

Je klanten zijn hybride gaan werken, maar deze klanten verlangen nog steeds dat hun werkplekken voorspelbaar, uniform en veilig zijn voor gebruikers. Lukt dat? Mogelijk wel, maar de kans bestaat dat de werkdruk is toegenomen. Bijvoorbeeld om ervoor te zorgen dat het thuiswerken veilig gebeurt en er alleen goedgekeurde applicaties gebruikt worden. Je zult ongetwijfeld extra waakzaam hierop zijn, maar dat kost ook tijd.

Daarbij komt nog dat er nog altijd krapte is op de IT arbeidsmarkt. Deze krapte kan er bovendien voor zorgen dat de collega, die altijd het beheer deed, je organisatie heeft verlaten. Met als consequentie dat niet precies meer duidelijk is wat er is afgesproken of hoe de werkplekken bij klanten zijn ingericht. Gelukkig kan het anders.

Hoe je toch groei bereikt als MSP?

Vooral door veelvoorkomende IT taken eenvoudig en logisch te maken, zoals het onboarden van een nieuwe medewerker. Daarom zet de MSP van morgen, of beter nog van ‘nu’, in op automatisering en standaardisatie. Wat dat je oplevert? Dat bespreken we graag tijdens een goed gesprek. Onze missie is het om MSP’s op eenvoudige wijze het dagelijks beheer van de moderne werkplek te laten uitvoeren. Dan kun je namelijk meer doen met hetzelfde aantal mensen. Dat is belangrijk in tijden waar het lastig is om goed IT personeel te vinden. Bovendien levert het kostenbesparingen op.

Ydentic maakt het beheren van gebruikers en rechten een stuk eenvoudiger. Vanuit één centraal platform bepaal je wie toegang krijgt tot welke middelen. Ook kun je Ydentic aan andere software koppelen om nog meer toegevoegde waarde te creëren en een efficiëntieslag te maken in bedrijfsprocessen. Het versterkt daardoor de klantrelatie en je houdt tijd over voor zaken waarmee je klanten nog blijer kunt maken.

Graag kom ik met je in contact

Via deze link kun je een afspraak op 21 of 22 maart met mij inplannen.

Daarnaast loop ik rond op Cloudfest en kun je mij bereiken op telefoonnummer: +31 6 27 48 02 97

Een WhatsApp sturen kan natuurlijk ook.

Ben je er ook klaar voor om jouw IT werkzaamheden te standaardiseren en te automatiseren?

 

Graag tot ziens!

Micha Bos, Business Developer bij Ydentic

 

Over Cloudfest 2022

Het is de nummer 1 conferentie in de wereld voor cloud-, hosting- en internetserviceproviders. Cloudfest 2022 keert terug om Europa-Park over te nemen en belangrijke besluitvormers met elkaar in contact te brengen. Eindelijk weer een moment voor diepgaande kennisuitwisseling door elkaar face-to-face te ontmoeten!

 

*Ydentic is sponsor van The Dutch Night in het Europapark

 

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl