• Home
  • Nieuws
  • Slackkanaal ‘covid-19-space.slack.com’ live

Slackkanaal ‘covid-19-space.slack.com’ live

Het zijn uitzonderlijke tijden. Laten we daarom samenwerken en elkaar helpen waar we kunnen. Door de coronacrisis werken veel mensen thuis en zijn o.a. scholen en horeca dicht. Juist voor bedrijven in de hosting en cloud is continuïteit van de dienstverlening extreem belangrijk – heel veel werkzaamheden gebeuren online en virtueel.

We staan als digitale samenleving voor veel uitdagingen. Misschien heb jij met je ICT-bedrijf specifieke vragen waar je wel wat hulp bij kan gebruiken. Daarom hebben organisaties als DHPA, ISPConnect, Vereniging van Registrars en de Fiber Carrier Association een open Slackkanaal opgericht. Heb je een vraagstuk op het gebied van personeelsinzet? Of hoe om te gaan met betalen van je leveranciers? Stel je vraag op het kanaal en we kijken of een van onze experts je kan helpen. Misschien kun je wel zelf hulp bieden aan andere concullega’s. Zie het als een soort #durftevragen kanaal.

Uitnodigingslink Open Slack kanaal

Je kan je aanmelden voor het Slack kanaal via deze uitnodiging of zoek het kanaal op via Slack: #de-digitale-wereld-helpt-elkaar-tijdens-de-crisis. 

Dienstverlening op niveau houden

Organisaties in kritieke sectoren zoals de zorg, politie en supermarkten, maar ook dienstverleners in het MKB vertrouwen op onze cloud-oplossingen om hun werk te kunnen blijven doen. Het is dan ook extreem belangrijk dat de dienstverlening op peil blijft. Hoewel de diensten van onze leden en partners (nog) niet expliciet als kritiek zijn bestempeld door de overheid, zijn ze dat wel. De bedoeling van het Slack-kanaal is dat ondernemers uit de sector issues met elkaar kunnen delen, dat ze hulp kunnen vragen en ook zelf hulp kunnen bieden. Dat ze ons en ook elkaar vragen kunnen stellen. Gooi dus jouw vraag erin en deel het met de community van hosters, cloud providers, registrars, carriers en datacenters die tijdens deze crisis samenwerken om elkaar te helpen en er samen doorheen te komen.

Het kanaal is open en voor iedereen

Het kanaal is open voor iedereen. Dus ook bedrijven uit de sector die niet zijn aangesloten bij de brancheverenigingen. Heb je vragen over de werking van dit kanaal? Neem dan contact op met ons op en stuur een mail aan info@dhpa.nl of stuur mij rechtstreeks een mail: r.alaerds@dhpa.nl.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl