Op naar 2022!

Het is bijna 2022! Namens het bestuur van Dutch Cloud Community willen we iedereen alvast een hele fijne jaarwisseling wensen!

We gaan helaas het nieuwe jaar beginnen zoals we 2021 ook zijn begonnen: in lockdown. Laten we hopen dat deze lockdown van korte duur is, zodat we in 2022 elkaar meer fysiek kunnen zien. 

Evenementen op onze kalender

We zijn, ondanks de huidige situatie, wel begonnen aan de plannen voor onze evenementenkalender 2022. In januari staat de eerste algemene ledenvergadering (ALV) gepland. Leden krijgen begin januari een uitnodiging, waarbij we jullie graag aanmoedigen om erbij te zijn. Als vereniging zijn jullie, de leden, het hoogste orgaan van onze organisatie. Jullie toestemming is zeer belangrijk voor de directie en het bestuur, zodat we snel aan de slag kunnen. 

Vanwege de huidige lockdown zal de ALV online plaatsvinden. We zullen de leden vragen om de financiële cijfers die het bestuur voorlegt goed te keuren, de ledencontributie vast te leggen en  akkoord te geven op de begroting van 2022. Verder moet het bestuur door de lezen gekozen worden, een kascommissie onder de leden worden aangesteld en andere zaken worden geregeld die belangrijk zijn voor onze vereniging. 

Dutch Night @CloudFest

Tenzij de coronamaatregelen in de komende drie maanden verzwaard worden, gaan we in maart voor het eerst in drie jaar weer terug naar het Europapark in Rust (Duitsland) voor het grootste cloud evenement van Europa: CloudFest

We zijn al druk bezig met de voorbereidingen om tijdens CloudFest voor het eerst sinds 2019 weer een Dutch Night te organiseren, het grote feest van de Nederlandse cloudsector. De speciale avond ter ere van organisaties in de cloud- en hostingsector is iets wat we allemaal hebben gemist. We kijken er daarom naar uit om met de hele community het glas te heffen in onze feestzaal in het Castillo-Alcazar hotel! Binnenkort ontvang je de uitnodiging in de mail. Aanmelden voor CloudFest kan nu al!    

Netwerkbijeenkomsten, Summer BBQ en Tech event

De kwartaalbijeenkomsten gaan het eerste kwartaal van 2022 weer beginnen. Voor deze bijeenkomsten zijn we nog aan het nadenken over het juiste format. We zullen hierover ook met een aantal van jullie in gesprek gaan. Het doel is dat de bijeenkomsten niet alleen informatief, maar bovenal nuttige (en gezellige) netwerkmomenten worden. Daarom gaan we aan de slag om de juiste mix te vinden, zodat jullie met veel plezier ernaartoe komen. 

In het voorjaar willen we ook een Technische Dag organiseren, waar we met jullie over nieuwe technologische ontwikkelingen willen sparren. De vorm die het event gaat krijgen ligt nog niet 100% vast, maar er wordt al wel rekening gehouden met inspirerende workshops,  presentaties en productdemonstraties.   

In de eerste maanden van 2022 gaan we de knopen doorhakken en dit event definitief vorm geven. Wil je met ons meedenken? Mail dan naar Ruud of Simon: je bent van harte welkom!

Uiteraard gaan we de zomer weer afsluiten met onze Summer BBQ. We hopen dat we in 2022 net zo’n mooi weer krijgen als afgelopen jaar. 

We hebben heel veel zin in dit nieuwe jaar en hopen dat we eindelijk een beetje loskomen van de pandemie.

Blijf gezond en een gelukkig nieuwjaar!

Simon en Ruud

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl