Onze nieuwe partner: CLOUDBRIC!

ISPConnect kondigt met trots aan dat de Zuid-Koreaanse cybersecurity dienstverlener Penta Security zich heeft aangesloten als partner. Penta Security biedt een brede waaier aan security oplossingen, zoals encryptie, beveiliging van databases, user authentication en web application firewalls (WAF) en heeft vestigingen in Zuid-Korea, Japan en de Verenigde Staten.

Penta Security is een pionier als het gaat om het ontwikkelen van cybersecurity oplossingen. Het bedrijf is in 1997 opgericht in Seoul toen het internet nog in de kinderschoenen stond. Penta Security heeft daardoor kunnen meebewegen met de ontwikkeling van het internet en kunnen anticiperen op nieuwe cyber risks. Dat heeft onder meer geresulteerd in WAPPLES, een WAF die in 2005 geïntroduceerd werd en waarvan de achterliggende algoritmen gepatenteerd zijn in Korea en Japan.

Met de beweging naar de cloud biedt Penta Security ook een cloud based WAF: Cloudbric.Cloudbric is speciaal ontwikkeld voor het MKB en biedt bescherming tegen onder meer hacks, DDoS en datalekken. Deze security oplossing is zowel geschikt voor eindgebruikers als beheerders: dankzij een intuïtieve interface kan op een laagdrempelige manier beveiliging geboden worden, terwijl ook meer gedetailleerde monitoring mogelijk is.

De solide services en innovatieve producten van Penta Security zijn niet onopgemerkt gebleven: het bedrijf heeft meerdere awards gewonnen in zowel Zuid-Korea als daarbuiten en is onder andere ISO 9001 en 14001 gecertificeerd. ISPConnect is blij Penta Security te kunnen verwelkomen als partner en ziet deze samenwerking als een waardevolle aanvulling op de bestaande partners. Met Penta Security heeft ISPConnect een partner gevonden voor haar leden die in de behoefte aan (web based) security oplossingen kan voorzien. Daarmee wordt nog eens onderstreept dat hoogwaardige partners een cruciale rol spelen bij het vervullen van de missie van ISPConnect: ontzorgen met de kennis van morgen. 

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl