• Home
  • Nieuws
  • NL-ix, Juniper Networks en ISPConnect/DHPA organiseren de Interconnect Days 2020 en verder!

NL-ix, Juniper Networks en ISPConnect/DHPA organiseren de Interconnect Days 2020 en verder!

Op 10 September a.s. vindt de Virtual Interconnect Days plaats, deze online-versie van de jaarlijks gehouden Neutral Interconnect Days is georganiseerd door Juniper Networks, ISPConnect/DHPA en NL-ix. Deze organisaties zullen gezamenlijk het bestuur vormen van een nog op te richten Stichting en ook tekenen voor de volgende, hopelijk real-life edities van de Neutral Interconnect Days.

De Virtual Interconnect Days is een online event dat is opgezet met als doel om in deze tijd, waarin de anders zo belangrijke events geen of zeer beperkt doorgang kunnen vinden de interconnect community een mogelijkheid te bieden om toch met elkaar in contact te blijven of te komen. Eerdere edities van de Neutral Interconnect Days trokken gemiddeld 650 bezoekers van over de hele wereld die het volledige Interconnectie landschap vertegenwoordigde.

In contact te blijven met collega’s

Dit jaar bestaat het online event uit een 45 minuten kort plenair gedeelte waarin als eerste de plannen voor de komende edities van de Neutral Interconnect Days uit de doeken worden gedaan. Daarna volgt een interessante, bijzondere en humoristische uiteenzetting van wat er de afgelopen bizarre 6 maanden allemaal gebeurd is op het gebied van het Internet. Na dit korte plenaire deel, volgt het belangrijkste onderdeel van de avond; het sociale gedeelte. Hierin worden deelnemers op allerlei manieren in staat gesteld het contact met oude bekenden aan te halen, nieuwe contacten op te doen of op basis van onderwerp kennis uit te wisselen.

Simon Besteman van ISPConnect, waarvan kortgeleden bekend is gemaakt dat het binnenkort zal fuseren met de DHPA zegt; ”Nu, meer dan ooit is het zaak om in contact te blijven met collega’s. De virtual Interconnect Days biedt die kans. Iedereen is 10 september terug van vakantie, een ideaal moment om bestaande contacten aan te halen en nieuwe contacten te leggen. We hebben bewust gekozen voor veel aandacht voor het sociale aspect en het inhoudelijke programma sterk gecondenseerd, niemand zit te wachten op het urenlang volgen van online presentaties.”

Interconnect community

“Met het oog op een verdere groei van Neutral Interconnect Days hebben we heel bewust gezocht naar partners voor de komende edities. Onze eerste keuzes waren ISPConnect / DHPA en Juniper Networks”, zegt Marien Keizer, CCO van NL-ix. “ISPConnect / DHPA omdat die partijen een zeer belangrijk deel van de Interconnect community in zich verenigen en uiteraard heel goed weet wat er speelt. Juniper Networks is heel begaan met de community en stopt daar heel veel effort in en is dus ook een logische keuze. We zijn verheugd dat beide partijen enthousiast reageerden op ons verzoek. Met deze partners, maar ook met de onafhankelijke program board staat niets een verdere groei van de Neutral Interconnect Days in de weg.

Registratie en meer informatie www.neutralinterconnectdays.nl

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl