• Home
  • Nieuws
  • Lanceringsfeest nieuwe fusieorganisatie tussen ISPConnect en DHPA

Lanceringsfeest nieuwe fusieorganisatie tussen ISPConnect en DHPA

Op 10 december tussen 17.00 en 20.00 uur gaat er iets belangrijks en feestelijks plaatsvinden! We lanceren die dag namelijk de nieuwe vereniging die voortvloeit uit de fusie tussen brancheorganisaties DHPA en ISPConnect. We willen alle vertegenwoordigers uit de Nederlandse internet-, cloud- en hostingsector vragen hiervoor tijd in de agenda te reserveren.

De afgelopen maanden hebben we achter de schermen met z’n allen ontzettend veel werk verzet om deze fusie mogelijk te maken. We zijn ontzettend trots om te kunnen melden dat alles is gelukt! We hebben een nieuwe naam, een nieuw logo, een nieuwe huisstijl, een nieuwe kalender met activiteiten en – last but not least – ontzettend veel zin om de belangen van alle vertegenwoordigers in onze sector nog beter te bedienen. 

Je bent van harte uitgenodigd! 

In verband met de huidige coronacrisis is het helaas niet mogelijk om één groot feest op één locatie voor onze gehele sector te geven. Maar binnen de richtlijnen van het RIVM willen we toch een feestelijke invulling aan de lancering geven. Daarom lanceren we een hybride programma: zowel vanuit huis als op locatie kun je meedoen aan de feestelijkheden.

Meld je hier aan! >>

Wat gaan we doen?

Tijdens het lanceringsfeest bieden we een hybride programma: zowel vanuit huis als op locatie kun je meedoen aan de feestelijkheden. 

Via onze online pubquiz zijn leuke prijzen te winnen en tussendoor kun je kijken en luisteren naar toonaangevende sprekers die hun visie op onze sector delen. Daarnaast organiseren we op vijf verschillende locaties in het land kleine bijeenkomsten, waar de bezoekers op veilige afstand van elkaar het glas kunnen heffen. De vijf locaties gaan we via videostreams met elkaar verbinden, zodat alle bezoekers in het land elkaar toch nog kunnen zien. 

Natuurlijk hebben we te maken met de actualiteiten en de dan geldende richtlijnen van het RIVM. Het is dus mogelijk dat het aantal mensen dat mag samenkomen nog verder wordt beperkt. In dat geval is het mogelijk dat we besluiten om het gehele programma geheel online te doen. Maar we denken dat onze mensen uit de cloud-, hosting- en internetsector hier wel begrip voor zullen hebben. Ook in het geval van alleen online event zal de gezelligheid er niet minder om zijn. We laten je in elk geval zo spoedig mogelijk weten wat het definitieve programma zal zijn. 

Ben je erbij?

Dit lanceringsevent kun je niet aan je voorbij laten gaan! Via het online formulier kun je aangeven in welke plaats (Alkmaar, Amsterdam, Groningen, Rotterdam of Utrecht) je aanwezig wilt zijn. De exacte locaties zullen we later bekend maken. Iedereen die het online formulier invult en adresgegevens doorgeeft, ontvangt later een leuk cadeautje via de post. 

Eind november willen we de knoop doorhakken en laten we weten hoeveel mensen per locatie welkom zijn. Meld je dus snel aan, dan is de kans het grootst dat je op een van de vijf locaties aanwezig kunt zijn en mocht dat toch niet mogelijk zijn, dan hoef je toch niets te missen, omdat het hele event online te volgen is.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl