Nieuwe studie – Connectiviteit

DHPA zal in navolging op het in april gepubliceerde rapport ‘Fundament van onze digitale economie’ een verdiepingsstudie uitvoeren in samenwerking met ISPConnect, de Dutch Datacenter Association en de Fiber Carrier Association. De studie zal alle aspecten van connectiviteit uitdiepen en zowel in woord als beeld inzichtelijk maken. In deze vervolgstudie zal onder meer ingegaan worden op de vraag wat connectiviteit is, waar het een rol speelt, en nog belangrijker, op welke manier connectiviteit randvoorwaardelijk is voor het proces van digitale transformatie waar iedere bedrijfssector in Nederland momenteel mee te maken heeft.

In de komende weken wordt de voorbereiding op deze studie afgerond in de vorm van een onderzoeksopzet. In augustus zal de studie verder vorm gaan krijgen, waarna deze in september wordt gepresenteerd.

Partners, deelnemers en leden uit de netwerken van DHPA, DDA, ISPConnect en FCA worden door de DHPA uitgenodigd mee te denken over hoe de hosting- en cloudsector zo goed mogelijk kan worden uitgelegd aan mensen en organisaties uit andere sectoren. In september wordt niet alleen een beschrijving gepresenteerd, maar ook illustraties en praktijkvoorbeelden die het onderwerp tastbaar en inzichtelijk maken. Voor partners van de DHPA bestaat ook de mogelijkheid om op andere manieren bij deze studie betrokken te zijn. Lees daarover meer in het informatiedocument.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl