• Home
  • Nieuws
  • Networking4all nieuwe partner van Dutch Cloud Community

Networking4all nieuwe partner van Dutch Cloud Community

Networking4all | Leading in Cybersecurity Solutions

Den Haag, 20 april 2022

De Dutch Cloud Community verwelkomt Networking4all als nieuwe partner binnen de community. Na een eerste aantal besprekingen is al snel duidelijk geworden dat de expertise van Networking4all veel kan toevoegen aan het almaar groeiende aandachtsveld van cybersecurity in de sector.

Binnen de Dutch Cloud Community is het idee dat duurzame samenwerkingen met andere tech-bedrijven ervoor zorgt dat innovatie en ondersteuning wordt gerealiseerd, zowel voor leden als partners. Met de bijdrage van nieuwe partner Networking4all, kan de Dutch Cloud Community haar doel om randvoorwaarden te scheppen voor een gezonde Nederlandse hosting-, cloud en internetsector nog beter doorontwikkelen.  

Cybersecurity sterk toegenomen

Het sluiten van een partnership met Networking4all is een verdere versterking van de kennis in het netwerk op gebied van cybersecurity.  Ruud Alaerds, directeur Dutch Cloud Community: “Het onderwerp cybersecurity is de afgelopen jaren sterk op alle fronten toegenomen. Onze leden zitten als het ware aan de knoppen van het internet en hebben dus dagelijks te maken met en een grote verantwoordelijkheid op het gebied van cybersecurity. Daarom vinden we het belangrijk om onze community te versterken met partijen als Networking4all.”

“Een behoefte aan veiligheid en zekerheid is een fundamentele behoefte. Een onveilig internet tast deze fundamentele zekerheid aan. Met het toenemen van een afhankelijkheid van het internet zijn deze behoeftes bepalend voor de kwaliteit van ons leven. Daarom vind ik het zo belangrijk om een veilig internet te kunnen creëren voor iedereen.” – Frank Leest, directeur Networking4all.

Over Dutch Cloud Community

Dutch Cloud Community is het aanspreekpunt en de belangenbehartiger voor Nederlandse aanbieders van hosting-, cloud- en internetdiensten. Onze missie is het scheppen van de randvoorwaarden voor een gezonde hosting-, cloud- en internetsector en een bijdrage te leveren aan een open, veilig en vrij internet. Meer dan honderd prominente bedrijven zijn aangesloten bij onze community en samen vertegenwoordigen we de digitale infrastructuursector.

Onze partners zijn van belang voor een gezonde sector, waarin zowel toeleveranciers als aanbieders producten en diensten van hoge kwaliteit leveren. Om die reden worden alleen de hoogst gewaardeerde organisaties partner van Dutch Cloud Community. Dit zorgt voor een kwaliteitsstempel dat eindgebruikers, zoals overheden en gemeenten, in staat stelt met vertrouwen samen te werken.

Over Networking4all | Leading in Cybersecurity Solutions

Networking4all is een deskundige en servicegerichte leverancier van SSL certificaten en cybersecurity solutions. Wij bieden een uniek holistisch aanbod op het gebied van cybersecurity diensten met als doel ontzorgen. Onze diensten zijn gericht op de informatiebeveiliging pijlers mens, proces en techniek en mede door onze flexibele en persoonlijke aanpak hebben wij altijd een oplossing welke bij u past.

Wij leveren onze producten en diensten aan grote en kleine klanten uit de detailhandel, zakelijke dienstverlening, ICT, industrie, gezondheidszorg, onderwijs en overheid.
Networking4all is ISO 27001 & ISO 9001 gecertificeerd en als één van de eerste van Nederland in het bezit van het CCV Pentest Keurmerk.

Bekijk de partnerpagina van Networking4all

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl