• Home
  • Nieuws
  • Netwerkbijeenkomst 10 juni gaat over “Platform keuzes voor hosters en MSP’s”

Netwerkbijeenkomst 10 juni gaat over “Platform keuzes voor hosters en MSP’s”

Wij willen jullie graag uitnodigen voor de netwerkbijeenkomst van Q2. Het onderwerp is er een waar steeds meer over gepraat wordt, en die voor steeds meer van jullie actueel is geworden de laatste jaren: “Platform keuzes voor hosters en MSP’s”. De datum is 10 juni, van 15:00 tot 17:00 uur. Je kunt je alvast aanmelden via deze link.

Waar gaan we over praten?

Keuzes? Hoe ga je je waardepropositie bepalen? Nu en de toekomst. Hoe ga ik opschalen? Mijn klanten willen hybride, hoe kan ik dat het beste inrichten/ Moet ik doorgaan met alles zelf doen? Wat zijn de gevolgen van de keuzes die ik ga maken? Hoe hebben anderen die mij zijn voorgegaan dit beleefd?

En ook: wat zijn mijn opties? Wat zijn de beperkingen in de verschillende mogelijkheden die ik heb? En de juridische consequenties? Niet te vergeten: wat is mijn marge nog in de verschillende scenario’s die ik kan uitrollen? Kan ik nog winstgevend draaien? Wat doet inschakeling van het platform van derden met de waardebepaling van mijn bedrijf?

Round-table format. Praat mee!

We hebben gekozen voor, naast presentaties een round-table setup, iets anders dan het format waar jullie aan gewend zijn van de netwerkbijeenkomsten. Dit omdat we graag een brede en geanimeerde discussie willen zien over dit relevant en actueel onderwerp.

Als het allemaal meezit zullen we de sessie in een hybride sessie houden, met een aantal gasten op locatie en de mogelijkheid om online in te loggen op de sessie (natuurlijk de richtlijnen van het RIVM nalevend, en met zelftests beschikbaar op de locatie). Als een paar weken van tevoren blijkt dat het nog niet verstandig is om een bijeenkomst te organiseren doen we het 100% online.

We willen bij de round-table verschillende disciplines aan tafel: De investeerder, de CEO, De operations manager, de CTO, de salesmanager, de aanbieder van het platform. Om zoveel mogelijk het onderwerp van alle verschillende relevante kanten te belichten, en een zo compleet mogelijk plaatje te maken van wat er allemaal speelt.

Namen van de sprekers worden binnenkort bekend gemaakt, ook de locatie (als het op locatie kan). Het is nog een beetje in ontwikkeling. Als er thema’s zijn die relevant zijn voor dit onderwerp die je graag in de sessie uitgelicht zou willen zien laat het dan even weten aan Ruud Alaerds of Simon Besteman.

Meld je alvast aan voor de netwerkbijeenkomst “Platform keuzes voor hosters en MSP’s”! De details worden nog uitgewerkt, maar dat het een buitengewoon boeiende netwerkbijeenkomst zal zijn staat al vast!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl