NetSourcing HPE Gold partner

Tijdens het partnerevenement van Hewlett Packard Enterprise (HPE) op 24 januari jl., is NetSourcing toegetreden tot de selecte groep van partners met de Gold status.

NetSourcing richt zich als Service Provider specifiek op de branches Zorg, Welzijn en Veiligheidsregio’s en is daarmee een van de weinige Service Providers die duidelijk kiest voor een segment. Hierdoor is zij als geen ander op de hoogte van wat er speelt en kan zij inhoudelijk goed spreken met haar klanten.

HPE ziet verdere specialisatie van haar partners als noodzaak om zich te differentiëren en is blij met de activiteiten van NetSourcing. Martin Olij, Country Manager Service Providers: “Wij zijn er trots op dat NetSourcing Gold Partner Ready Service Provider is. De gespecialiseerde kennis en oplossingen die zij bieden, zorgen ervoor dat klanten krijgen wat ze willen: een prettige gebruikservaring en de mogelijkheid om te betalen per gebruiker.NetSourcing is voor ons een voorbeeld van een partner die goed inspeelt op het nieuwe partner-ecosysteem in Nederland. We wensen ze veel succes komend jaar”.

Yvo Hoeke, directeur NetSourcing, “Wij vinden in HPE de partner om op technologie nauw samen te werken en zien de voordelen hiervan elke dag. De goede technologie van HPE en de kennis van de markt van NetSourcing maken een unieke propositie die klanten écht verder helpen”.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl