Netherlands Goes WHD

Allereerst willen we even terugkomen op de WHD en ons Netherlands Goes WHD event. Het was een onvergetelijke avond. Er waren ongeveer 400 gasten uit de Nederlandse hostingwereld en het was geweldig om te zien hoeveel vriendschap en camaraderie er in onze sector bestaat.

Het evenement groeit duidelijk uit zijn jasje en volgend jaar zullen we dan ook naar een grotere locatie uitwijken. Over het feit dat er een volgende editie komt bestaat geen twijfel. Nogmaals bedankt  allemaal, en een extra warm dankwoord voor de sponsors die de avond mogelijk hebben gemaakt: SIDN, Nexenta-Sandisk, Rosenberger OSI, EvoSwitch, phoenixNap, InterXion, Nederland ICT en Ynvolve. Er was ook een wijnproeverij tijdens de avond. Als jullie de wijnen lekker vonden: ze worden geproduceerd door een plaatselijke wijnboer. De wijnen kun je online direct bij ze bestellen op http://www.weingut-rust.de/

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl