• Home
  • Nieuws
  • De Nederlandse cloud-, hosting-, en datacenter sector in de spotlight tijdens CloudFest!

De Nederlandse cloud-, hosting-, en datacenter sector in de spotlight tijdens CloudFest!

Wil je alles weten over hoe de belangrijkste branche organisaties en spelers in de Nederlandse digitale sector denken over de Nederlandse markt en wat zij doen om deze te bevorderen? Zorg dan dat je woensdag 14 maart van 16:30 tot 18:00 blokkeert in je drukke agenda op CloudFest!

Op 14 maart krijgt de Nederlandse digitale sector ruim baan tijdens CloudFest. Van 16:30 tot 18:00 vertellen onder andere DHPA, DINL, DDA, ISPConnect en enkele parels uit de sector over de sleutel tot hun succes. Locatie: Circus Celebration op het terrein van Europa Park.

16:30-17:00 The Dutch model for cooperation

De Nederlandse branche organisaties in de cloud-, hosting-, en datacentersector werken zeer nauw samen op veel fronten. Zij zorgen gezamenlijk voor vertegenwoordiging richting de overheid, maken zich hard voor security, onderwijs en verduurzaming en lichten zowel hun achterban, beleidsmakers en het brede publiek voor met allerlei publicaties. Deze manier van samenwerken wordt in het buitenland bewonderd. Ruud Alaerds (DHPA), Simon Besteman (ISPConnect) en Stijn Grove (DDA) geven een inkijkje in hun samenwerking, hun beweegredenen en de resultaten.

17:00-18:00 How a large industry can thrive in a small market: the Dutch hosting- & cloud industry

Met een panel van prominente vertegenwoordigers van de Nederlandse hosting- en cloudindustrie worden de specifieke kenmerken van de Nederlandse markt besproken: een relatief klein land met een zeer drukke, sterk competetieve industrie. Hoe te overleven in deze omgeving? Strategieën voor groei, verwachtingen voor de toekomstige ontwikkeling van de markt, de relatie tussen public en private cloud en de toekomst van shared hosting zijn onderwerpen aan die aan de orde komen. Sprekers zijn o.a. Ruud Alaerds (DHPA) en Sven Visser (DHPA en DINL) en Frans ter Borg (ISPConnect en DINL). De sessie wordt gemodereerd door Simon Besteman (ISPConnect).

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl