• Home
  • Nieuws
  • Terugkijken: NBIP webinar ‘collective DDoS detection & mitigation’

Terugkijken: NBIP webinar ‘collective DDoS detection & mitigation’

Op dit moment zijn we meer dan ooit afhankelijk van het internet. Velen van ons werken en socializen noodgedwongen vanuit huis met digitale middelen. Ook voor entertainment en onderwijs zijn we nu meer dan ooit aangewezen op het internet. Bedrijven zijn met vele thuiswerkers afhankelijk van netwerken om operationeel te blijven. Maar dit betekent ook dat DDoS-aanvallen in deze tijd schadelijker zijn dan ooit.

Gelukkig biedt de NaWas van NBIP een geavanceerde, kostenefficiënte en kant- en-klare oplossing voor DDoS-detectie en -mitigatie. Om geïnteresseerden hier meer over te vertellen organiseerde de NBIP op 7 mei 2020 een webinar.

Tijdens dit Engelstalige webinar bespraken managing director Octavia de Weerdt en Frank Dupker, verantwoordelijk voor de internationale expansie van de NaWas, hoe ISP’s, hosters en online service providers geavanceerde DDoS-bescherming kunnen krijgen zonder grote investeringen te doen. Op die manier krijgen cybercriminelen geen kans om online services en netwerken te verstoren. Dit webinar kun je nu terugkijken via de video hieronder.

In dit webinar liet de NBIP ook zien wat er in deze specifieke periode gebeurt op het gebied van DDoS-aanvallen. Deze gebeurtenissen staan in een infographic op de website van NBIP weergeven.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl