• Home
  • Nieuws
  • Na 3 jaar eindelijk weer een ouderwets gezellige Dutch Night 

Na 3 jaar eindelijk weer een ouderwets gezellige Dutch Night 

Bijna 300 bezoekers uit onze community hebben na drie jaar eindelijk weer kunnen genieten van de Dutch Night @CloudFest. In Hotel Castillo Alcazar maakte de Nederlandse delegatie er een onvergetelijke avond van.

We zijn weer terug. Met deze profetische woorden van Simon Besteman, directeur Dutch Cloud Community, was de toon gezet voor de Dutch Night @CloudFest. Al meer dan vijf jaar is dé feestavond voor de Nederlandse cloud- en hostingsector een van de hoogtepunten op de internationale beurs in het Europa-Park.

Iedereen weer samen op Dutch Night

Sommige dingen veranderen nooit. Voor veel mensen was het misschien in het begin van de avond even wennen, maar nadat oude vrienden en de nieuwe garde elkaar tegenkwamen voelde deze avond weer ouderwets gezellig. 

Een biertje en/of wijntje of een heerlijke cocktail dankzij Crayon; het waren fijne ingrediënten om elkaar eindelijk weer eens informeel te spreken of te leren kennen. Het ontmoeten van nieuwe mensen is ook een van de redenen dat Anton Davelaar, managing director bij Integra Business Continuity Solutions, dit jaar naar de Dutch Night is gegaan. “Ik had voorheen gehoord van de Dutch Night, maar nu was het moment daar om er ook echt naartoe te gaan. Tot nu toe heb ik hele goede en leuke mensen gesproken, wat voor mij ook dé reden was om hiernaartoe te gaan.”

Ook Arjan Kunstman, serial entrepreneur,  kijkt terug op een hele geslaagde avond. “Ik was voor het eerst aanwezig op de Dutch Night en ga er volgend jaar uiteraard weer naartoe. Het is ontzettend leuk om juist in deze setting weer met oude bekenden bij te praten over alle ontwikkelingen in de sector.” 

Gezelligheid gegarandeerd

De Duitse dj, met dank aan NL-ix, wist precies waar alle aanwezigen behoefte aan hadden. Met een interessante mix van muziek uit de jaren 80, 90 en hits van nu wist hij de sfeer in het Castillo Alcazar naar een nog hoger niveau te tillen. Maar ook de actie van Veeam trok veel bekijks, waarbij de bezoekers kans maakten op mooie prijzen door de vele groene  ballonnen door te prikken.

Met dank aan alle sponsoren en jouw aanwezigheid kunnen we na drie jaar een prachtige editie toevoegen aan de geschiedenisboeken van de Dutch Night. We hebben er ontzettend van genoten en kijken stiekem al vooruit naar 2023. Als lid of partner van de Dutch Cloud Community kan én mag je dit – en al onze andere events – niet missen.

Volgend jaar ook aanwezig op de Dutch Night? 

Wil je meer weten over ons lidmaatschap? Of wil je juist partner worden van de grootste branchevereniging voor de cloud- en hostingsector? Bekijk dan onze speciale leden– of partnerpagina of neem direct contact met ons op via info@dutchcloudcommunity.nl

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl