• Home
  • Nieuws
  • Liber Dock nieuwe kennispartner van Dutch Cloud Community

Liber Dock nieuwe kennispartner van Dutch Cloud Community

Dutch Cloud Community maakt bekend dat Liber Dock, een gespecialiseerd advocatenkantoor op het gebied van (corporate) arbeidsrecht en pensioen, zich aansluit als kennispartner. Linda Brouwer, Senior Counsel bij Liber Dock, zal haar kennis en ervaring inbrengen in een te formeren HR werkgroep binnen het netwerk van Dutch Cloud Community.

In de ontwikkeling van een netwerk als de Dutch Cloud Community is het belangrijk om op de verschillende disciplines goed onderling contact en kennisuitwisseling te hebben. Zo zijn er al voor verschillende disciplines werkgroepen en samenwerkingen opgezet. Met een HR-team is Dutch Cloud Community in staat om arbeids-(recht)vraagstukken niet alleen sneller te signaleren maar ook meer sector breed aan nieuwe oplossingen en inzichten te werken.

Niet onbelangrijk voordeel van een samenwerking als deze is dat voor HR verantwoordelijke mensen ook hun vakgenoten uit de sector waarin zij werken leren kennen. Met Liber Dock hebben we een partner gevonden die veel waarde aan het netwerk zal gaan toevoegen,” Aldus Ruud Alaerds, directeur bij brancheorganisatie Dutch Cloud Community.

Linda Brouwer, Advocaat/Senior Counsel Liber Dock: “Kennisdeling is een vast onderdeel van het Liber Dock business concept en de samenwerking met Dutch Cloud Community past perfect bij ons profiel. Ik kijk er zéér naar uit ervaringen vanuit HR-professionals te horen en vanuit verschillende invalshoeken in deze werkgroep oplossingen of de beste aanpak in de praktijk te bespreken.”

 

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl