• Home
  • Nieuws
  • Legian sluit aan bij DHPA, Trusted Cloud Experts

Legian sluit aan bij DHPA, Trusted Cloud Experts

DHPA kondigt vandaag aan dat Legian, met 150 specialisten op het gebied van ICT infrastructuur & architectuur, cybersecurity, operational excellence en sourcing, zich aansluit als Business Partner bij het DHPA netwerk.

Legian is al meer dan 20 jaar actief in het ICT-werkveld. Als 100% onafhankelijke ICT-kennispartner adviseren en begeleiden zij organisaties bij veelal complexe vraagstukken en projecten op het snijvlak van ICT en organisatie. Legian werkt voor organisaties waar beschikbaarheid, continuïteit en beveiliging van ICT-infrastructuur en systemen een belangrijke rol spelen in de bedrijfsvoering.

Dick Hoogendoorn, CTO bij Legian, vertelt over de waarde van het partnership voor Legian: “Legian staat met haar dienstverlening midden in de wereld van cloud, hosting en datacenters. Het uitwisselen van onze kennis en ervaringen met de DHPA is van groot belang voor de deelnemers van de DHPA, het succes van onze dienstverlening en het succes van onze klanten.”

Ruud Alaerds, directeur van DHPA, ziet met Legian een belangrijke partner in de keten toetreden tot de brancheorganisatie. “Voor DHPA brengt Legian een enorm arsenaal aan kennis en ervaring mee. De kennis en expertise van Legian zijn een welkome aanvulling binnen ons netwerk. Daarbij is hun onafhankelijkheid een belangrijke, zo niet cruciale eigenschap. Legian bindt zich niet aan bepaalde vendoren maar kiest voor ‘best fit’ oplossingen.”

Over Legian
Technologische ontwikkelingen gaan snel. ICT wordt met de dag belangrijker. Hierdoor nemen de mogelijkheden toe, maar ook de complexiteit en de kwetsbaarheid. Omdat veel organisaties en het bedrijfsleven afhankelijk zijn van ICT bij het uitvoeren van hun kernprocessen, bieden wij ondersteuning om ICT eenvoudig en beheersbaar te houden. Met pragmatische oplossingen en een flexibele werkhouding zorgt Legian ervoor dat bedrijven met de juiste ICT-voorzieningen hun ambities kunnen waarmaken.

Dit doen wij met een team van 150 ervaren ICT-specialisten, Consultants en Project Managers. Voor meer dan 400 grootzakelijke klanten in Nederland. Veelal organisaties die onderdeel uitmaken van de nationale vitale infrastructuur.

Onze kracht is dat wij, door onze flexibiliteit, loyaliteit en pragmatische aanpak, in staat zijn om een advies te laten opvolgen door een goed werkende implementatie. Met als uitgangspunt dat het altijd beter kan.

Kijk op legian.nl voor meer informatie.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl