• Home
  • Nieuws
  • Legian presenteert de Legian security awareness game ‘McGaniel’

Legian presenteert de Legian security awareness game ‘McGaniel’

Legian presenteert de Legian security awareness game ‘McGaniel’. Een spel voor iedereen die op een ludieke en intuïtieve manier het security bewustzijn van haar organisatie wil vergroten. Bekijk nu de trailer en video impressie van de game.

Speel jij ook mee? Meld je aan via mcganiel@legian.nl

Over de game

Al generaties lang leidt de familie McGaniel een familiebrouwerij vanuit het zuidoosten van Ierland. Inmiddels genieten consumenten in ruim 70 landen van dit mooie bier, gemaakt met vakmanschap, trots en traditie. Er zijn echter grote problemen. Ransomware houdt het gehele bedrijf in zijn greep. Hackers hebben het unieke brouwrecept in handen. De directie moet een bedrag van 20 miljoen euro in bitcoins betalen om dit recept weer terug te krijgen. Zonder recept kan er niet worden gebrouwen, maar er is hoop.

Er zijn namelijk geruchten dat er een papieren variant bestaat. Arthur McGaniel, de voormalig CEO, zou deze op zijn manier hebben versleuteld in een houten kist. De tijd is echter kort en de regels strak: met één kist en 3 teams kan jij helpen om McGaniel van zijn ondergang te redden!

Over Legian

Legian is al meer dan 20 jaar actief in het leveren van ICT-oplossingen. 100% onafhankelijk en 100% Nederlands. Als ICT-kennispartner adviseren en begeleiden zij organisaties bij vraagstukken en projecten op het snijvlak van ICT en organisatie.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl