Lancering Hall of Fame voor Hosters

Er is iets nieuws op Internet.nl: een Hall of Fame voor Hosters! Dat is dé plek waar je als hoster gevonden wil worden. Klanten kunnen daar namelijk zien welke hoster up-to-date is qua toepassing van moderne internet- en e-mailstandaarden.

Vermelding

Je komt als hoster voor een vermelding in de Hall of Fame voor hosters in aanmerking als jouw website en e-mail 100% scoren op Internet.nl, én als je deze dubbele perfecte score ook kan leveren aan klanten. Vermelding vindt alleen plaats op verzoek van de hoster. Toetreders tot de Hall of Fame krijgen een naamsvermelding op Internet.nl, een feestelijk pakket, en mogen de Internet.nl compliant badge gebruiken in hun eigen communicatie-uitingen.

Campagne E-mail Veilig

In de zomer is de campagne ‘E-mail Veilig’ gestart om bedrijven en hosters te stimuleren om veilige e-mailstandaarden toe te passen. De campagne is een initiatief van Platform Internetstandaarden in samenwerking met Bouwend Nederland, VNO-NCW, Thuiswinkel.org, MKB-Nederland, Cybersecurity Alliantie, Veilige Email Coalitie, DDMA, DHPA, ISPConnect en Vereniging van Registrars. Tijdens de campagne is ook aangekondigd dat we in het najaar een Hall of Fame voor Hosters lanceren.

Hulp nodig?

We helpen hosters heel graag om de laatste stappen richting de Hall of Fame voor Hosters te zetten. In veel gevallen is het een kwestie van de puntjes op de “i” zetten. Check de toolbox van Internet.nl voor informatie en tips. Of stel je vraag via vraag@internet.nl. We helpen je graag de digitale veiligheid van Nederland te vergroten!

Delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerde artikelen:

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl