Kresco en hallo, bundelen krachten

Zakelijke ICT aanbieder hallo, en Kresco uit Nieuwkuijk maken vandaag bekend dat Kresco zich heeft aangesloten bij hallo,. Kresco is een Managed Service Provider uit Nieuwkuijk (vlakbij Den Bosch) met ruim 30 medewerkers en vele mooie klanten in de regio. Kresco is de afgelopen jaren onder leiding van William van EngelenJeffrey Joosten en Rody van Sambeek uitgegroeid tot een succesvolle MSP en betrouwbare ICT partner.

Naast cloudoplossingen gebaseerd op Microsoft 365/Azure en Teams telefonie is Kresco actief op het gebied van data consulting (waaronder data warehousing en data inzichten via Power BI) en app development, diensten waar de afgelopen jaren een flinke groei is gerealiseerd. Met de Kresco Academy wordt daarnaast een zelf ontwikkeld e-learning platform ingezet voor het opleiden van zowel Kresco medewerkers als eindgebruikers bij klanten.

William zal ter gelegenheid van de overname terugtreden. Onder leiding van Jeffrey, Rody en Marco Voets zal de continuïteit van Kresco gewaarborgd zijn. William van Engelen: “Voor de Kresco klanten en medewerkers is aansluiting bij hallo, een mooie stap. We delen de visie op de belangrijke ontwikkelingen in de ICT, en wat er nodig zal zijn de komende jaren om relevant te blijven. De samenwerking brengt naast aanwezigheid in de regio een landelijke dekking, een nog breder dienstenportfolio voor onze klanten en nieuwe kansen voor onze medewerkers.“

Marc Visser, directeur van hallo, vult aan: “We zijn bijzonder blij met de combinatie met Kresco. Kresco heeft zich de afgelopen jaren op bijzondere wijze onderscheiden in de markt, en de Kresco expertise op het gebied van o.a. Microsoft 365, Azure, data/Power BI en development is een zeer welkome toevoeging. Met onze gezamenlijke missie om deze diensten toegankelijk te maken voor het MKB zien we uit naar de samenwerking.“

Over hallo,
Wij zijn hallo, de ICT partner voor alle ondernemers en MKB bedrijven. Wij zorgen dat je altijd en overal kunt werken en bereikbaar bent. Met slimme online werkplekken, flexibele telefonie, stabiel zakelijk internet en veilige cloud oplossingen die voor jou werken en niet andersom. hallo, heeft regiokantoren Alkmaar, Amsterdam, Tilburg, Barendrecht, Leeuwarden en Zeewolde. Op de Caribbean zijn wij vertegenwoordigd op Aruba, Curaçao en Bonaire. Kijk voor meer informatie op hallo.eu.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl