• Home
  • Nieuws
  • KPN Internedservices benoemt Robin Scholten als directeur

KPN Internedservices benoemt Robin Scholten als directeur

KPN Internedservices, een dochteronderneming van Koninklijke KPN N.V. (‘KPN’) kondigt per 1 mei 2017 de benoeming van Robin Scholten aan als Directeur van de onderneming.

De benoeming van Robin Scholten is de volgende stap in de krachtenbundeling van KPN en Internedservices met als doelstelling haar leidende positie op de snelgroeiende Nederlandse Cloud computing markt verder te versterken. KPN Internedservices blijft opereren als een zelfstandige dochteronderneming van KPN. Scholten vervangt de huidige directie bestaande uit Arjan Steevels en Jan Willem des Tombe die sinds de overname door KPN medio 2015 de onderneming succesvol hebben geïntegreerd en verankerd binnen KPN. Steevels en des Tombe verlaten Internedservices na een periode van overdracht per 1 juli aanstaande om zich te richten op nieuwe uitdagingen.

Robin Scholten is sinds 2000 in dienst bij KPN en heeft in de periode tot heden meerdere posities vervuld binnen de Business Market divisie van KPN. Hij heeft een jarenlange IT-achtergrond bij onder meer Getronics en als Director IT Services. In zijn laatste functie was Scholten als Vice President verantwoordelijk voor het portfolio Corporate en Large Enterprises binnen KPN.

Jan Willem des Tombe, CEO van Internedservices: “Na een intensieve en succesvolle periode van samenwerking met KPN kunnen we stellen dat we Internedservices nu blijvend hebben gebundeld met KPN en stevig hebben verankerd in het KPN-portfolio en de go-to-market voor de zakelijke markt. KPN staat er op het vlak van Cloud computing en IT Services sterker voor dan ooit met een niet te evenaren compleet portfolio managed hybrid Cloud oplossingen, Cloud workspace en een breed palet aan managed –en securityservices. Het komt er nu op aan om commercieel verder te versnellen door de samenwerking met de KPN-verkooporganisatie verder vorm te geven. Wij zijn ervan overtuigd dat Robin Scholten de juiste man is om deze versnelling te brengen. Voor Arjan en mijzelf is dit een zorgvuldig gekozen moment om de onderneming in goede handen achter te laten en ons te richten op nieuwe uitdagingen in deze enerverende markt.”

Over KPN Internedservices
KPN Internedservices is een 100% dochteronderneming van KPN N.V. en is de grootste leverancier van Cloud computing en IT Services van Nederland. KPN Internedservices gelooft dat organisaties nog succesvoller kunnen worden met de mogelijkheden die IT biedt en wil haar klanten en partners actief meenemen naar het beste wat de industrie te bieden heeft. Dit doet KPN Internedservices door premium Cloud & IT-services op abonnementsbasis te bieden. Performance, kwaliteit en service staan hierbij voorop. Internedservices vertaalt de behoeften van organisaties naar drie oplossingen: Het HyperGrid™ Cloud computing platform, de DeskHub™ solution voor werkplekken uit de Cloud en CrossNet™ voor het veilig en eenvoudig managen van networking en connectiviteit. KPN Internedservices heeft een drievoudige ISO-certificering (9001, 27001 en 20000) een ISAE 3402 type II accreditatie en beschikt over PCI-DSS-compliant en ISO-14001 gecertificeerde datacenters. Kijk voor meer informatie op: http://www.internedservices.nl

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl