• Home
  • Nieuws
  • Korton Group nieuwe deelnemer van DHPA

Korton Group nieuwe deelnemer van DHPA

Korton Group is per 1 november 2017 deelnemer van DHPA, Trusted Cloud Experts. Korton Group is een managed services bedrijf en software ontwikkelaar. Het bedrijf is gespecialiseerd in cloud diensten en ICT beheer en heeft bijna 70 medewerkers. Met de kernwaarden innovatie, vooruitstrevendheid en transparantie sluit deze nieuwe deelnemer goed aan op het netwerk van DHPA.

Frank van Boven, Manager Sales & Marketing bij Korton: “Vertrouwen is geen kwestie van techniek of middelen, maar van karakter en verantwoordelijkheid. Onze relaties vertrouwen sterk op ons als zij hun SaaS en cloud services aan ons uit handen geven. Door aan te sluiten bij het DHPA, geven wij blijk van de verantwoordelijkheid die wij voor onze relaties dragen en de maatregelen die wij nemen om deze verantwoordelijkheden goed en gedegen te borgen.”

“In de korte tijd dat we Korton Group hebben leren kennen, bestond er eigenlijk vanaf het begin geen twijfel over dat dit een typische DHPA-deelnemer is. Het bedrijf ademt innovatie en vooral kennis en kunde. Het bijzondere van Korton is dat zij softwareontwikkeling en managed services in één bedrijf verenigen. Goed omgaan met applicatieplatformen is een belangrijke waarde voor een hoster. Dit bedrijf en zijn mensen zullen van toegevoegde waarde zijn voor het DHPA netwerk. En vice versa!”,  aldus Ruud Alaerds, directeur van DHPA.

Deelnemers van de DHPA behoren tot de absolute top van de Nederlandse hosting- en cloudmarkt. Van de ongeveer 1700 hostingbedrijven en in hosting actieve bedrijven in Nederland, behoort Korton Group nu tot de selecte groep bedrijven die toegelaten is tot DHPA. Deelnemers in het DHPA netwerk werken samen aan nieuwe standaarden voor de kwaliteit van geboden diensten en een hoog niveau van transparantie naar klanten. Zij wisselen ook technische kennis en ervaring uit waarmee betere oplossingen tot stand kunnen komen. Tot slot werken DHPA deelnemers ook samen aan het bieden van continuïteitsgaranties naar de afnemers van hun diensten om klanten extra te ontzorgen.


Over Korton Group
Korton Group, gevestigd in Hoofddorp, richt zich op bedrijven met meer dan vijftig werkplekken waarvoor de continuïteit van business van groot belang is. Korton is de IT-specialist die met een positieve blik vooruit kijkt. Op zoek naar de best werkbare oplossing, brengen we complexe vraagstukken terug tot de essentie. Die is voor elke organisatie anders en dit doen we stap voor stap.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl