• Home
  • Nieuws
  • Kom je mee naar Parijs met de Nederlandse en Deense cloudaanbieders en hosters?

Kom je mee naar Parijs met de Nederlandse en Deense cloudaanbieders en hosters?

De twee brancheorganisaties van de Nederlandse hosting- en cloudwereld, ISPConnect en DHPA, organiseren samen met de Danish Cloud Community een kennis en netwerkreis van 2 dagen naar Parijs op 20 en 21 september. Ik wil jullie aanmoedigen om je bij ons aan te sluiten.

Het internet is (godzijdank) niet gebonden aan traditionele grenzen. We werken steeds meer in een internationaal ecosysteem. De single market maakt het voor onze klanten steeds makkelijker om in verschillende landen actief te zijn, en we werken ook steeds meer onder Europese regels. Het heeft zijn voor en zijn nadelen. Ja we hebben dit jaar allemaal veel moeite moeten doen om te voldoen aan de regels van de GDPR, de strenge Europese Privacy Regulation. Maar door aan de Nederlandse AVG te voldoen zijn we meteen compliant in alle 27 landen van de unie (laten we Brexit maar even laten voor wat het is).

Het wordt steeds belangrijker dat we weten wat er in andere Europese landen speelt. Dat we ook de spelers kennen, en dat we in staat zijn om met elkaar af te stemmen op de gebieden waar dat nodig is. We moeten elkaars markten begrijpen, wat ons verschillend maakt maar ook wat de gezamenlijke uitdagingen zijn waar we allemaal mee geconfronteerd worden.

Er komt een forse delegatie uit Denemarken (28 deelnemers), de lijst van deelnemers uit Nederland groeit snel, we verwachten ook vanuit ons land met meer dan 20 bedrijven vertegenwoordigd te zijn. Verder begrijp ik dat er nog aanmeldingen zijn uit Duitsland en Groot-Brittannië (die de Brexit ook maar even laten voor wat het is).

Onze gastheer in Parijs is de grootste cloudaanbieder van Europa, OVH (tevens lid van ISPConnect). OVH stelt ook haar burelen tot onze beschikking voor een aantal bijeenkomsten. We gaan bij ze op bezoek, en bij Schneider Electric en een aantal Franse hosters. Maar we hebben ook gesprekken met de Open Cloud Foundation (die werkt aan een code of conduct voor interoperability van cloud platforms) en CISPE, de Europese vereniging van cloudaanbieders op het programma. Presentaties, debatsessies, en natuurlijk ook een galadiner, een receptie, en volop de gelegenheid om te netwerken tijdens de andere leuke elementen in het programma.

We hebben een aantal kamers gereserveerd in een hotel bij de Place de la Bastille, de leukste wijk van Parijs op dit moment, maar het is niet verplicht om daar gebruik van te maken. Je kunt ook zelf een hotel regelen, of een AirBnB, of bij vrienden logeren. Dat is aan jou.

Dat kan natuurlijk alleen doordat we een paar sponsors bereid gevonden hebben te helpen met de kosten. Schneider Electric, Veeam, Netapp en een aantal die er nog bij komen, helpen ons om het diner, het vervoer, recepties enz. rond te krijgen zodat jullie alleen je eigen vervoer van en naar Parijs en je overnachtingen hoeft te betalen. Ik hoop dat je je bij ons aansluit en het genoegen te hebben je op donderdag 20 september te begroeten, in Parijs. Aanmelden kan via deze link: Oui, ik meld me aan!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl