• Home
  • Nieuws
  • Juniper Networks is technology partner van DHPA

Juniper Networks is technology partner van DHPA

Juniper Networks, gespecialiseerd in geautomatiseerde, schaalbare en veilige netwerken, wordt technology partner van de Dutch Hosting Provider Association (DHPA). De DHPA biedt Juniper Networks een platform voor het uitwisselen van kennis en best practices op het gebied van netwerkautomatisering, orchestration, beveiliging, open standaarden en virtualisatie. Ook kan het bedrijf zijn relaties met andere strategische spelers in de datacenter-, hosting- en service provider-markt versterken. Juniper Networks wil daarnaast bijdragen aan het bepalen van de koers van, en de levering van connectiviteit en internetdiensten aan, de Nederlandse en internationale markt.

“Technology partner worden van de DHPA is een logische stap voor Juniper Networks. In Nederland helpen we datacenter-exploitanten en internetproviders al jarenlang met het verhogen van hun omzet en verbeteren van hun efficiëntie door hen te voorzien van flexibele, schaalbare, geautomatiseerde en veilige netwerkinfrastructuren. Dit partnership, in combinatie met onze OpenLab-faciliteiten in Amsterdam voor testen, ontwikkeling en samenwerking, stelt ons in staat om onze banden met de hosting- en internetprovidermarkt aan te halen. Daarmee kunnen we bijdragen aan innovaties die de digitale infrastructuur van Nederland vooruithelpen”, aldus Marcel van Opzeeland, regionaal directeur Service Providers Benelux bij Juniper Networks.

Ruud Alaerds, directeur van de DHPA, geeft aan ernaar uit te kijken de Nederlandse cloud- en hostingmarkt verder vooruit te helpen met partners als Juniper Networks. Ook wijst Alaerds erop dat Juniper Networks de afgelopen jaren regelmatig waardevolle bijdragen heeft geleverd aan evenementen van DHPA.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl