• Home
  • Nieuws
  • ITON genoemd als inspirerend voorbeeld voor Microsoft partners

ITON genoemd als inspirerend voorbeeld voor Microsoft partners

Van 21 t/m 23 maart vond de Microsoft Cloud and Hosting Summit plaats in Bellevue, Washington. Tijdens de keynote werd ITON genoemd als inspirerend voorbeeld voor partners wereldwijd op het gebied van mobility en security.

Beveiliging is belangrijker dan ooit. Internetcriminaliteit wordt steeds professioneler en de aandacht vanuit de maatschappij wordt met de dag groter. Niet voor niets stelt de overheid het melden van datalekken verplicht. Aan de andere kant eist de moderne medewerker meer vrijheid, en is het kantoor zeker niet altijd de meest logische plek om te werken. Op het snijvlak van meer veiligheid en vrijheid voor de medewerker, dat is waar ITON zich comfortabel beweegt. Met de inzet van de Enterprise Mobility + Security oplossing van Microsoft heeft ITON diverse klanten kunnen helpen de juiste balans te creëren. Toegang tot belangrijke bedrijfsdata wordt streng gecontroleerd, apparaten van medewerkers worden automatisch versleuteld en toegang vanaf onbekende apparaten of locaties wordt extra gecontroleerd. En dit alles zonder dat de medewerker het merkt of beperkt wordt in de manier van werken. Alles via het internet, zonder extra investeringen.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl